Obavijesti

News

Komentari 46

Stavio bombu pod auto u mirnoj zagrebačkoj ulici i aktivirao je! Susjedi: 'Mislili smo da grmi'

Stavio bombu pod auto u mirnoj zagrebačkoj ulici i aktivirao je! Susjedi: 'Mislili smo da grmi'
2

Peugeot i Mazda zagrebačkih registracija bili su parkirani ispred kuće u zagrebačkom naselju Špansko. Oko 00.40 sati naseljem je odjeknula eksplozija. Eksplodirala je improvizirana bomba

VIDEO

Čula sam eksploziju, kako ne. Čula sam da je nešto jako grunulo, prvo sam pomislila da je udario grom negdje blizu. Jako sam se uplašila pa nisam izlazila gledati što je bilo. Tek sam ujutro vidjela policiju i da je taj bijeli džip oštećen. Prednja strana mu je bila potpuno uništena, kazala nam je stanarka Kaljske ulice u Zagrebu u kojoj je u utorak oko 00.40 odjeknula eksplozija.

U Zagrebu postavio eksplozivnu napravu na parkirani auto, u eksploziji oštećen i drugi auto
U Zagrebu postavio eksplozivnu napravu na parkirani auto, u eksploziji oštećen i drugi auto

Kako je priopćila policija, zasad nepoznati počinitelj prišao je parkiranom osobnom automobilu Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, a na korištenju kod drugog trgovačkog društva, postavio improviziranu eksplozivnu napravu, a zatim je aktivirao. U eksploziji je, osim Peugeota, oštećena i Mazda zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 68-godišnjaka, koja je bila parkirana odmah pokraj.

Zagreb: Eskplozija automobila ispred obiteljske kuće

'Ne pamtim nešto slično ovdje'

I dok policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za nepoznatim počiniteljem, stanari inače mirne zagrebačke ulice su u šoku.

- Ne pamtim da se ikad nešto slično dogodilo kod nas. Susjede ispred čije kuće su bili ti auti poznajem iz viđenja. U prizemlju je mlada obitelj s djecom, pristojni ljudi, nikad s njima nije bilo nikakvih problema. Znam da su u kući još dva stana, na 1. katu i u potkrovlju - rekla je susjeda.

Dodala je da je aute odvezla šlep služba nakon što je policija završila s njima.

Od osobe bliske oštećenicima saznajemo da je i njih probudila eksplozija. Inače se bave iznajmljivanjem vozila i nikad ranije nisu imali problema te ih je eksplozija zatekla. Ne znaju zašto bi netko baš njima to učinio i nadaju se da će policija brzo pronaći počinitelja. Visinu štete na vozilima još ne znaju, no svakako će biti velika. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.