Obavijesti

News

Komentari 87

Srušili zid i Nijemca teškog 400 kilograma spašavali bagerom

Srušili zid i Nijemca teškog 400 kilograma spašavali bagerom
9

Višesatno spašavanje: Zbog svojih 400 kg Nijemac (29) nije mogao izaći iz kuće, a morao je hitno u bolnicu. Vatrogasci su izrezali zid kuće kako bi ga izvukli van

VIDEO

Michael Lehberger (29), iz njemačkog Riegelsberga, osjetio je jake bolove u trbuhu. Nazvao je svojeg liječnika koji je odlučio da Michael odmah mora u bolnicu i tada su počeli problemi. No, Michael zbog svojih 400 kilograma težine ne može stajati niti hodati. Zbog toga su mu u pomoć stigli vatrogasci. Kad su zaključili da je Michael pretežak za ljestve i kolica te da je stubište preusko, odlučili su razbiti zid.

Sve je počelo s mojom bakom i mojim djedom. Kuhali su jako fino i uvijek su mi davali slatkiše. Već s 18 godina sam na visinu od 1,92 metra imao 189 kila

Prvo su ga htjeli iznijeti uz pomoć dizalice, no ona je mogla nositi samo teret do 270 kilograma. Nakon što su vatrogasci napravili rupu u zidu, Michael je ušao u "lopatu" bagera te su ga oprezno spustili na tlo. Zbog svoje veličine nije mogao stati u automobil. U specijalnom vozilu Hitne pomoći koje odjednom može prevoziti četiri pacijenta odvezli su ga u bolnicu.

Liječnici su ga pregledali i rekli mu da bi zbog debljine mogao umrijeti i da hitno mora nešto poduzeti. Michael im je rekao kako bi volio imati 130 kilograma. U bolnici je odmah smršavio 60. Naime, toliko vode su mu liječnici izvukli iz organizma. Muškarac planira za nekoliko mjeseci otići na podvezivanje želuca.

Trebao sam postati pekar, no prekinuo sam školovanje jer sam bio predebeo. Sada je dosta i odlučio sam smršavjeti

- Sve je počelo s mojom bakom i mojim djedom. Kuhali su jako fino i uvijek su mi davali slatkiše. Već s 18 godina sam na visinu od 1,92 metra imao 189 kila. Svaki put kad mi je bilo teško, jeo sam. Trebao sam postati pekar, no prekinuo sam školovanje jer sam bio predebeo - rekao je Michael.

S 24 godine više nije mogao voziti auto jer je i za to postao predebeo. Zadnjih je godina samo sjedio za kompjutorom, slagao je modele vozila, gledao televiziju. Susjedi ga izvan kuće nisu vidjeli dvije godine.

- Sada je dosta i odlučio sam smršavjeti - odlučan je Nijemac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 87

VIDEO

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge
STRAŠNA PRIČA IZ UKRAJINE

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge

Neopisiva tuga oca i supruga koji je ispratio cijelu svoju obitelj na posljednji počinak potresla je svijet

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali
IZVIJESTILA POLICIJA

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali

Jedan policajac bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču. Napadač i jedan policijski službenik zbog ozljeda završili su u bolnici. Napadač je jutros preminuo
Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod
PETAK ČETRNAESTI

Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod

Samsungov proizvod kupit ću samo ukoliko se nastanim u nekoj sređenoj zemlji, u kojoj ima smisla tužiti servisere