Obavijesti

News

Komentari 299

Srećko Sladoljev ima koronu, zaražena je i cijela obitelj

Srećko Sladoljev ima koronu, zaražena je i cijela obitelj

Moram vam se pohvaliti, konačno mi je uspjelo zaraziti se koronom, pročitao je jedan prosvjednik preko razglasa dio njegovog pisma, nakon čega su okupljeni počeli pljeskati

VIDEO

Srećko Sladoljev, bivši šef Imunološkog zavoda i jedan od najpoznatijih protivnika cijepljenja u Hrvatskoj koji je sudjelovao na nekim od prosvjeda u zadnje vrijeme protiv mjera i covid potvrda, zaražen je korona virusom. 

Ta je vijest objavljena na današnjem prosvjedu protiv covid potvrda u Zagrebu. Prosvjednici su pročitali pismo Sladovljeva u kojem im je napisao da ne može biti s njima jer je zaražen.

- S vama sam u vjeri. Moram vam se pohvaliti, konačno mi je uspjelo zaraziti se koronom - pročitao je jedan prosvjednik preko razglasa nakon čega su okupljeni počeli pljeskati.

"Morao sam se suočiti sa apokalipsom da mi ne prigovaraju "nisi imao, ne znaš". U 24 sata zarazili smo se svi u obitelji - također je napisao u pismu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 299

VIDEO

Kakva sreća: Šefica u Lutriji dobila stan na lutriji. Više ga nema u imovinskoj kartici
OTKRIVAMO

Kakva sreća: Šefica u Lutriji dobila stan na lutriji. Više ga nema u imovinskoj kartici

Plus+ Dok je bila referentica u Lutriji 1999. Dijana Pavićević osvojila je stan u Istri u igri Joker • Danas je članica Uprave • Firmi nije vratila novac za MBA školovanje, u Lutriji za sve imaju objašnjenje