Obavijesti

News

Komentari 18

Srdačan susret Milanovića i Primorca u Istri: 'Kad volite i ljubite čovjeka vidite dobro'

Srdačan susret Milanovića i Primorca u Istri: 'Kad volite i ljubite čovjeka vidite dobro'

''Ne postoje lijevi i desni i srednji. Postoje samo oni koji čine dobro za Hrvatsku'', poručio je Primorac

VIDEO

Viteška manifestacija "Trka na prstenac" svečano je otvorena u nedjelju poslijepodne u istarskom Barbanu koji je otvorio predsjednik Republike Zoran Milanović, a tamo se susreo s protukandidatom na predsjedničkim izborima Draganom Primorcem čiju kandidaturu podržava HDZ.

Njihov susret zabilježile su kamere Nove TV, a Milanović i Primorac su se rukovali, pa čak i neko vrijeme srdačno razgovarali.

Milanović je održao govor povodom utrke, ali izjave za medije nije davao. Primorac je pak bio pun riječi hvale za Milanovića.

- Stalno se pozdravljamo, bili smo na brodu i na Alci. To vam je jedan potpuno normalan ljudski odnos kao sa bilo kojim drugim građaninom. Sve je jasno čisto, nikakvih problema nema. Kad volite čovjeka i ljubite čovjeka, a to ja tako živim, onda u svakom vidim dobro i to je početak i kraj priče - rekao je Primorac.

Kaže kako među njima nema nijedne loše izgovorene riječi.

- Ne postoje lijevi i desni i srednji. Postoje samo oni koji čine dobro za Hrvatsku. Moja Hrvatska je država inovacija, mudrosti, budućnosti, strateškog partnerstva s vodećim državama svijeta i pozivam sve da sanjanju veliko. Ako sanjaju veliko to će se i dogoditi - poručio je Primorac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'
DRASTIČNA PROMJENA

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'

Na Alpama će biti snijega, siguran je, a vrlo vjerojatno ne samo austrijskim i talijanskim nego i slovenskim. Nije isključeno ni da na Zavižanu padne koja pahulja snijega