Splitski policajci zaustavili čak 30 vozača u jednom danu, svi su vozili u suprotnom smjeru | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 16

Splitski policajci zaustavili čak 30 vozača u jednom danu, svi su vozili u suprotnom smjeru

Splitski policajci zaustavili čak 30 vozača u jednom danu, svi su vozili u suprotnom smjeru

Iz PU splitsko-dalmatinske kažu kako su akciju nadzora prometa proveli na području Splita i Podstrane. Ispisali su ukupno 100 kazni. Bilo je i onih koji su vozili pod zabranom ili prije stjecanja prava na upravljanje vozilom

VIDEO

Na području Splita i Podstrane splitska policija je u četvrtak provela akcija nadzora i kontrole prometa, a u vremenu od sedam ujutro do tri popodne zabilježili i sankcionirali 100 prometnih prekršaja od čega čak 30 vožnje u suprotnom smjeru. Zabilježili su i četiri prekršaja nenošenja zaštitne kacige, dva vozača kažnjena su zbog upravljanja vozilom pod zabranom te jednog zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Jedan vozač kažnjen je zbog vožnje djeteta na nepropisan način na motociklu.

Detalji nesreće u Kaštel Starom: Pijan vozio BMW, udario u Fiat Pandu i usmrtio muškarca (59)
Detalji nesreće u Kaštel Starom: Pijan vozio BMW, udario u Fiat Pandu i usmrtio muškarca (59)

Jedan vozač motocikla iz Podstrane, 52-godišnjak, završio je na Općinskom prekršajnom sudu i to zato jer je upravljao motociklom za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije, a utvrđeno je i da je riječ o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja.

Muškarcu koji je zaustavljen na području Splita, a koji je vozio u suprotnom smjeru, utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola od 0.58 g/kg.

"Također, vozilo je upućeno na izvanredni tehnički pregled i utvrđeni su mu tri tehnička nedostatka vezano uz razbijenu i oštećenu opremu na vozilu. Vozilo je isključeno iz prometa i oduzete su registarske oznake, a protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.", javljaju iz PU splitsko-dalmatinske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO