Obavijesti

News

Komentari 3

Slavonka mu bacila pepeljaru u glavu pa vozili u krivom smjeru. Policija se šokirala kad su stali

Slavonka mu bacila pepeljaru u glavu pa vozili u krivom smjeru. Policija se šokirala kad su stali

U ugostiteljskom objektu djevojka (19) tjelesno je napala muškarca (39), zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Na njega je bacila pepeljaru, a potom su se mopedom odvezli s mjesta događaja...

VIDEO

Moped koji vrluda ulicama Slavonskog Broda privukao je pažnju policije u subotu malo prije ponoći. Na njemu su sjedili muškarac i djevojka, a vozili su se u suprotnom smjeru i ignorirali upozorenja.

'Dana 25. svibnja, u 23:40 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti moped koji je nastavio vožnju ulicom Augusta Šenoe u suprotnom smjeru te je ignorirao policijske službenike, a koji su ga ubrzo zaustavili. Utvrđeno je da je mopedom upravljao 39-godišnjak, dok se sa istim na mopedu nalazila 19-godišnjakinja koja prilikom vožnje nije koristila zaštitnu kacigu na glavi. Policijski službenici su na njima uočili ozljede i hematome na glavi te kod žene ozljede na rukama', izvijestili su iz Policijske uprave brodsko-posavske

Zagrebačka policija objavila nove detalje o padu Cessne
Zagrebačka policija objavila nove detalje o padu Cessne

Kako navode, prilikom postupanja policije, muškarac je narušavao javni red i mir vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika te se pokušao udaljiti trčeći, no sustigli su ga, uhitili i priveli u policijsku postaju. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,76 promila. Policijski službenici su pozvali djelatnike Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđenog prevezli na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskog Brodu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kod muškarca su pronašli i oduzeli mu 1,86 grama droge marihuane.

Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je istoga dana između 21 i 23:40 sati, u ugostiteljskom objektu 19-godišnjakinja tjelesno napala 39-godišnjaka, zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Na njega je bacila pepeljaru, a potom su se mopedom odvezli s mjesta događaja. Alkotestom je u organizmu djevojke očitana koncentracija alkohola od 1,83 promila, koju su također pregledali djelatnici Hitne medicinske pomoći i sastavili liječničku dokumentaciju.

Strava u Zagrebu: Mladić (18) na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu
Strava u Zagrebu: Mladić (18)  na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu

'Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, dok su 19-godišnjakinji uručeni prekršajni nalozi zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici te protiv iste policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda', javili su iz policije. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio