Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Jaguar_Paw
Nitko ovdje ne priča o uzroku cijele ove tragedije! Policajci su dovedeni pred gotov čin. Policajac se mora obračunati s dugogodišnjem zanemarivanju metalnog poremećaja jednog pojedinca. Nitko ne može tvrditi da je osoba poludjela od prekjučer do sinoć. To je proces koji je trajao godinama gdje je obitelj to sve prikrivala (kontraefekt dobiven). Taj ista rastrojena osoba je imala vozačku dozvolu i neometano bila sudionik u prometu, vozila maloljetno dijete (nije oduzeto skrbništvo), zadržao pravnu sposobnost i još puno toga. Zašto i kako? Gdje su nadležne institucije koje bi trebale zatvarati i liječiti psihijatrijske slučajeve? Oduzimati vozačke dozvole, dozvole za oružje, poslovnu sposobnost ukoliko osoba nije sposobna sama razlučivati i koristiti razum. Sve pada na dvojicu policajaca koji dolaze na poziv zabrinutih građana, gdje bivaju ubodeni s nožem, gdje postoji jasna namjera da se usmrti službena osoba koja predstavlja DRŽAVU! Još novinari i liberalni pojedinci dovode u pitanje protupravno postupanje policajca!? Vjerojatno se pod tim misli da ovaj manijak dobije drugu priliku. To liberalno promišljanje, devijantno postupanje bez posljedica, bezbroj "drugih prilika" je i dovelo Europu pa tako i Hrvatsku u stanje nesigurnosti, nemira, nasilja, pomahnitalih luđaka i neprestane opasnosti! Netko treba reći dosta, ako je to mladi policajac s 9mm neka bude tako. On nije sudio on je spriječio kazneno djelo ubojstva službene osobe!
Of
Bravo za komentar. 
bez dlake na jajetu
svaka cast...
li
potpisujem sve što ste rekli, od prve do zadnje riječi
S1
Nema to veze s liberslizmom i nitko ne brani nasilnika. I ja se slažem da se policiji daju veće ovlasti za upotrebu vatrenog oružja pa će onda biti manje nasiln Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .