Obavijesti

News

Komentari 18

Silovatelja mlade Splićanke još traže! Čovjek čijim se uhićenjem hvalio Božinović je oslobođen!

Silovatelja mlade Splićanke još traže! Čovjek čijim se uhićenjem hvalio Božinović je oslobođen!

POGLEDAJTE VIDEO Muškarac je 18-godišnjakinju silovao u noći na nedjelju, oko 2.40 sati. Djevojku je udario šipkom i slomio joj zapešće te nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem

VIDEO

Provedenim mjerama i radnjama koje su obavljene jučer u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano uz događaj od 16. lipnja 2024. godine, u odnosu na osobu koja je dovedena u službene prostorije, u propisanom roku od 24 sata nije potvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo, zbog čega je temeljem zakonskih odredbi pušten. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, izvijestili su iz splitske policije.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

Stanari splitskog kvarta o manijaku koji je silovao djevojku: ‘Kakav je to pomračeni um?!’ 01:17

Radi se u muškarcu kojega su u utorak doveli u službene prostorije pod sumnjom da je on muškarac koji je silovao 18-godišnjakinju na splitskom Kmanu. Podsjetimo, riječ je o gnjusnom događaju koji se odvio u noći na nedjelju, oko 2.40 sati. Policiji još uvijek nepoznati muškarac djevojku je udario šipkom i slomio joj zapešće te nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem.

Kako bi im pomogli, iz PU splitsko-dalmatinske pustili su i snimku u nadi da će ga netko prepoznati, no za sada, usprkos dojavama, taj potez nije pokazao rezultata. Na snimci koju su pustili vidi se muškarac koji neodlučno hoda po raskrižju Mosećke i Benkovačke ulice. Postoji i drugi dio snimke, koju policija nije pustila, na kojoj se kasnije taj isti muškarac vraća u raskrižje sa šipkom u ruci. 

Božinović jučer hvalio policiju

Podsjećamo, informaciju da je uhićen muškarac osumnjičen za silovanje mlade Splićanke jučer je potvrdio ministar Davor Božinović, iako to PU Splitsko-dalmatinska nije objavila na svojim stranicama. Policija je ranije zatražila pomoć građana i objavila je fotografiju i video silovatelja. 

Božinović je rekao da to nije pomoglo i pohvalio se da je policija uhvatila sumnjivca preko svojih kanala.

- Policija ga je pronašla svojim operativnim metodama, a ne dojavama građana od koje smo tražili pomoć. Od snimke nije bilo pomoći - rekao je.
 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH
VIDEO Ispovijest koja ledi krv u žilama: Sin je bio iza mene, a onda ga je odnio val od 3 metra
'SAMO JE NESTAO'

VIDEO Ispovijest koja ledi krv u žilama: Sin je bio iza mene, a onda ga je odnio val od 3 metra

Sin je išao iza mene, nešto se okrenuo i naišao je veliki val. Bio je velik sigurno tri metra, samo je nestao. Gdje je sada da idem?, kazao je Muhamed Begović iz Jablanice