Nadam se da je prošlo vrijeme izrabljivanja radnika. Uvjeti sezonskih radnika bili su nesnosni, ali jadni ljudi su pristajali na svašta samo da nešto zarade. K
ad su platili stanarinu i jelo skoro ništa im nije ostalo. Drago mi je da je to vrijeme prošlo. Zadovoljan radnik je dobar radnik i na njega poslodavac može računati i slijedeće godine. No, mnogi poslodavci to još nisu shvatili. Takvi neka ostanu zatvoreni.
Prikaži još ↓
Knez Drpimir
19.4.2022.
Odustani
I sam sam poslodavac (ali u IT-u) i strasno je gledati kako sirovi, nepismeni i zlonamjerni likovi (koji cak nisu sposobni ni govoriti) vec godinama mogu bez ik
akvih ogranicenja "zaposljavati" ekipu koja cijelu sezonu radi 12-14 sati dnevno, ima jedan slobodan dan tjedno i jos im isplacuju pola place na crno. Na kraju kukaju da su im ulazni troskovi jako visoki i da nece prezivjeti. Napominjem da ne mislim na sve ugostitelje/trafikase, ali su u vecini.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .