Obavijesti

News

Komentari 88

Šest dana do izbora: HDZ u turi Slavonijom, Milanović opleo po Butkoviću: 'Nek vidi s kravom...'

Šest dana do izbora: HDZ u turi Slavonijom, Milanović opleo po Butkoviću: 'Nek vidi s kravom...'

Ostalo je još šest dana do parlamentarnih izbora u Hrvatskoj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.40

VIDEO Gordan Jandroković o programu HDZ-a i Milanoviću: 'On bi htio da ga prijavimo'

Za građane imam jedan stih koji kaže 'Croatio, iz duše te jubin'. Moglo bi i od Doris Dragović 'Malo mi za sriću triba', no danas ipak ovaj. Svi naime, moramo raditi na dobrobiti naše domovine...

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

20.20

Benčić: Zašto Plenković ne govori na čemu se temelji gospodarski rast u zemlji?

Sandra Benčić, kandidatkinja za dužnost premijerke stranke Možemo, na druženju s građanima u Varaždinu, poručila je u četvrtak da Plenković ili zaboravlja ili namjerno ne govori na čemu se temelji gospodarski rast Hrvatske. „Pala je industrijska proizvodnja, pao nam je izvoz, pala nam je poljoprivredna proizvodnja, a jedino što je raslo po značajnim stopama su prihodi financijske industrije, odnosno banaka. Rast profita banaka u 2023. bio je na stopi od 90 posto”, istaknula je Benčić.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

19.55

Plenković: Ne eksperimentirajte s egzibicionistima! Osim što krši Ustav i politički se pogubio...

Predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković pozvao je u četvrtak iz Vukovara građane toga grada da "ne eksperimentiraju s egzibicionistima" niti da svoje glasove potroše na desnicu koja je, kako je kazao, prije četiri godine na vlast dovela Zorana Milanovića. "Osim što krši Ustav Milanović se i potpuno politički pogubio", ustvrdio je Plenković optuživši predsjednika Milanovića da izmišlja kvazikrizu koje nema te je neprestano s nekim u sukobu. "Ako to nije Banožić, onda je Grlić Radman ili pak Božinović,, a sada je valjda na red došao i Butković", rekao je ocijenivši da se "Butković sjajno poigrava s krišteljem Ustava".

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

19.00

Grmoja o sučeljavanju: 'Od kalkulanata i plašljivaca ne treba očekivati ništa...'

Andrej Plenković i Peđa Grbin izbjegli sučeljavanje na HRT-u! Svi kandidati za premijera pozvani su na sutrašnje sučeljavanje, ali strah je kod nekih prevladao. Ja dolazim jer vjerujem u Mostov program, vjerujem u sve što smo radili u Saboru u prošlom mandatu i jer hrvatski građani znaju da sam na njihovoj strani. Svi kandidati za premijera i lideri stranaka trebaju sučeliti svoje ideje i planove pred javnosti. Od kalkulanata i plašljivaca ne treba očekivati ništa. Ali neka, i to je jasna poruka građanima, poručio je na Facebooku Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

18.00

Plenković: 'Uzeo bih u obzir spoznaje o Turudiću da sam ih imao prije procesa imenovanja'

Ne mislim da im je on nešto pomogao. Više se stvorila percepcija u lijevim krugovima da je to nekakav faktor, ali budući da je to čisto kršenje Ustava i temeljnih načela našeg ustavnog poretka, on je u biti njima odmogao. Naime, dogodila su se dva efekta. Jedan je ogromna mobilizacija birača HDZ-a i naših partnera (HSLS-a, Hrvatske demokršćanske stranke, Hrvatske narodne stranke, Hrvatske stranke umirovljenika). Obilazio sam teren zadnjih osam godina i mogu osjetiti kakva je situacija na terenu, a ona je nikad angažiranija, nikad većeg motiva za obnovu povjerenja hrvatskih građana, rekao je premijer Andrej Plenković u intervjuu za Večernji list na pitanje ' Jeste li sad manje uvjereni u pobjedu nego 2020. godine s obzirom na angažman Milanovića?'

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 88