Obavijesti

News

Komentari 78

Selak-Raspudić o koncertu: 'Opet se vraćamo raspravi o ustašama i partizanima...'

Selak-Raspudić o koncertu: 'Opet se vraćamo raspravi o ustašama i partizanima...'

Pozivam sve građane kao integralni antitotalitarist da ne dozvole da se veličanstvena pobjeda veže uz kontekste koji s njom nemaju nikakve veze, rekla je Selak-Raspudić

VIDEO

Kako to da početkom kolovoza umjesto da razgovaramo o najvećoj hrvatskoj pobijedi u Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima koji su je omogućili. Mi se vraćamo na raspravu o ustašama i partizanima, komentirala je kandidatkinja za predsjednicu Marija Selak-Raspudić

- Vrijeme je da se aktualna vlast zapita na koji način omogućava građanima Hrvatske da institucionalno obilježavaju svoje domoljublje. Konkretno, zašto je proslava Oluje na kninskom trgu i stadionu željeznom ogradom odvojena od građana Hrvatske i nalik televizijskoj kulisi. Kada budem predsjednica založit ću se za to da s proslava Oluje vrati svojim korijenima i da građani Republike Hrvatske imaju priliku s politikom obilježit veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu - rekla je Selak-Raspudić.

HDZ osudio ustaške simbole, ali i napao Milanovića: Šuti kad se vijori jugokomunistička zastava
HDZ osudio ustaške simbole, ali i napao Milanovića: Šuti kad se vijori jugokomunistička zastava

Komentirala je i ovotjedni koncert u Imotskom koji je izazvao brojne komentare javnosti. Podsjetimo, prije koncerta glavnim je gradskim trgom odjekivala pjesma Evo zore, evo dana, a dio okupljenih isticao je i zastave HOS-a s pozdravom Za dom spremni.

- Što se tiče mog odnosa prema totalitarnim režimima, on je od početka mog političkog djelovanja nedvosmislen. Iz hrvatske prošlosti baštinim samo ono što je vodilo prema stvaranju demokratske Hrvatske. Pozivam sve građane kao integralni antitotalitarist da ne dozvole da se veličanstvena pobjeda veže uz kontekste koji s njom nemaju nikakve veze - rekla je Selak-Raspudić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO