Obavijesti

News

Komentari 8

Šef restorana u Rovinju: Tukao me gradonačelnik mafijozo!; Gradonačelnik: To je napuhano

Šef restorana u Rovinju: Tukao me gradonačelnik mafijozo!; Gradonačelnik: To je napuhano
2

'Cijela priča je napuhana. Bilo je naguravanja, ali da sam ga udario u glavu bilo bi i težih tjelesnih ozljeda', izjavio je gradonačelnik Paliaga

VIDEO

Gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga u subotu je, kako piše Istra24.hr, fizički napao Gordana Jurića, vlasnika rovinjskog restorana Pineta. Incident se dogodio pred gostima, među kojima je bilo i male djece. Događaj je bez navođenja identiteta sudionika potvrdila i Suzana Sokač iz PU istarske.

Supružnici pokušavali prijeći Atlantski ocean, pronašli ih mrtve u čamcu. Sve su snimali
Supružnici pokušavali prijeći Atlantski ocean, pronašli ih mrtve u čamcu. Sve su snimali

- Mogu potvrditi da je jučer popodne došlo do narušavanja reda i mira u jednom rovinjskom restoranu nakon čega je policija izašla na teren. Trenutno se kroz kriminalističku obradu utvrđuju okolnosti događaja - rekla je Sokač.

Gradonačelnik Paliaga je za Istra24 potvrdio incident, ali tvrdi da nije bilo udaranja šakama.

Rovinj je najprocjepljeniji grad u Hrvatskoj

- Cijela priča je napuhana. Bilo je naguravanja, ali da sam ga udario u glavu bilo bi i težih tjelesnih ozljeda - izjavio je Paliaga.

U Varaždinu ukrali auto i psa Mazu koja je ostala u njemu
U Varaždinu ukrali auto i psa Mazu koja je ostala u njemu

Gordan Jurić oglasio se na Facebooku, a status prenosimo u cijelosti. 

'Dragi sugrađani, evo želim podijeliti s Vama sramotu Gradonačelnika Marka Paliage. Dakle, jučer oko 17 sati taj nasilnik, mafijozo došao kod mene na moje radno mjesto u restoran. Ja ga lijepo i kulturno dočekam i kažem: 'Marko vidio sam da si me zvao na telefon, ali bio sam u gužvi pa se nisam stigao javiti. Što ćeš popiti?'. A on kaže - kavu. Donese moj djelatnik njemu kavu, i krene priča. Kaže Marko Paliaga, rovinjski gradonačelnik meni: 'Ono što si komentirao na Facebooku, da me može biti sram što kradem građane Rovinja i ugostitelje, s velikim računima za odvoz smeća, ćeš lijepo izbrisati'.

Ja gledam u njega i kažem mu: 'Ono što ja komentiram je iskreno i iz srca, a i duše. Nemam ništa osobno prema tebi kao ni prema IDS. Ti i Laginja, direktor komunalnog servisa kradete mene tako da kradete i moju djecu. I nemam ja što izbrisati. Može Vas biti sram'.

A fini gospodin Marko Paliaga kaže: 'Vidjet ćeš ti s kim imaš posla i tko sam ja'. Ma lik je smiješan, kao želio me zastrašiti. Popije on kavu, i krene s prijetnjama dalje. Ja ga onako promatram i dignem se da nemam posla s budalom jer gosti primijete da nešto ne štima.

Odmaknem se ja od tog čudnog lika, koji mi je djelovao pijano ili pod nekim opijatima, kad on od jednom skoči na mene, uhvati me lijevim rukom oko vrata i za majicu i kaže mi: 'Ja ću te uništiti, ne znaš ti s kim imaš posla, jesu me razumio, znaš ti ko sam ja' i lupi me šakom u glavu, dva tri puta. Ne mogu vjerovati da je takav nasilnik gradonačelnik Rovinja. Što bi tek radio, da je župan ili predsjednik. Čovik ima velikih problema sa sobom. Treba potražiti liječničku pomoć. Odgurnem ja njega, ne želim konflikt jer znam da ima i gostiju na terasi pa se odmičem, govoreći mu: 'Ti stvarno nisi normalan, sada ću te prijaviti na policiju za nasilje'. A on bahato: 'Prijavi kome hoćeš, baš me briga, znaš ti tko sam ja. I ode on kao ljut i nabrijan ča.

A ja fino pozovem policiju i prijavim nasilnika. 

Ne znam jesu li ga priveli i testirali na alkohol ili opijate. A ma, što reći, ja ću opet glasati za njega, fin neki gospodin. A glasajte i vi, pa kada vas bude reketario nemojte se iznenaditi da dođe u vašu kuću', napisao je Jurić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta
ALBANKA SKRIVILA NESREĆU

Svjedok sudara u kojem su kod Dubrovnika stradali brat i sestra poginuo u padu rampe trajekta

Umjesto da sinu 21 svjećicu stavim na tortu, ja sam ih 21 upalila na groblju. I Kati ću za koji mjesec paliti 19 svijeća. Htjela je biti medicinska sestra. Još joj čuvam kutu, rekla je majka Dragana

Kći šefa Hrvatskih šuma iz afere 'nakaze' kupila MORH-ov stan od 91 m2 za bagatelu!  Renta ga
EKSKLUZIVNO

Kći šefa Hrvatskih šuma iz afere 'nakaze' kupila MORH-ov stan od 91 m2 za bagatelu! Renta ga

Anna Dujić, kći HDZ-ova šefa Hrvatskih šuma, kupila je četverosobni državni stan za 76 tisuća eura. Stan je sad apartman s četiri zvjezdice
Ubo dvojicu Ukrajinaca  u Kastvu i ostavio ih u krvavom BMW-u! Policija: U bijegu je, lovimo ga
STRAVA

Ubo dvojicu Ukrajinaca u Kastvu i ostavio ih u krvavom BMW-u! Policija: U bijegu je, lovimo ga

Nije mi bilo jasno što je bilo. Kad sam došao vidio sam dvojicu muškaraca kako leže u lokvi krvi. Kasnije sam vidio da su izbodeni i da imaju rane kod podlaktica, rekao nam je čitatelj