Obavijesti

News

Komentari 249

SDP raspisuje izbore: Hoće li Milanović ostati šef stranke?

SDP raspisuje izbore: Hoće li Milanović ostati šef stranke?
1

Bauk je kazao da tijekom siječnja očekuje Glavni odbor i raspisivanje izbora za predsjednika stranke koji bi se trebali održati krajem veljače ili početkom ožujka

VIDEO

Član Predsjedništva SDP-a Arsen Bauk za Media servis komentirao je istupe splitskog gradonačelnika Baldasara koji traži da rukovodstvo stranke podnese ostavke i kojem smeta retorika Zorana Milanovića o političkim suparnicima. Besmisleno je na kraju mandata davati ostavke, kaže Bauk i očekuje unutarstranačke izbore krajem veljače ili početkom ožujka.

- Ja sam iz njegovog istupa iščitao dvije političke poruke - jedna je da se unutarstranački izbori održe što prije s čime se slažem, a druga je da se promijeni retorika predsjednika stranke u odnosu na političke suparnike. Vjerujem da taj dio članovi u većini ne podržavaju, a o tome će se odlučiti na unutarstranačkim izborima - rekao je Bauk za Media Servis.

- Ja ovo shvaćam kao uvod g. Baldasara u njegovu kampanju za neku od funkcija u stranci za koju se već kandidira. Hoće li to donijeti glasove članova ili, treba vidjeti - rekao je Bauk koji tijekom siječnja očekuje Glavni odbor i raspisivanje izbora za predsjednika stranke koji bi se trebali održati krajem veljače ili početkom ožujka. 

- Dobro je da se to stanje što prije razriješi, a predsjednika stranke biraju članovi - zaključuje Bauk i otkriva da on nema ambicija postati čelnik SDP-a.

- Ja ovo shvaćam kao uvod gospodina Baldasara u njegovu kampanju za neku funkciju u stranci za koju se kandidira i to je legitimno. Hoće li dobiti ili ne glasove, to ćemo vidjeti - rekao je Bauk.

Sasvim je sigurno da će se Milanović kandidirati za još jedan mandat. Uostalom, to je i sam dao naslutiti u izjavi za novinare nakon konstituiranja Sabora. No, pravo je pitanje tko će mu biti protukandidati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 249

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku