Obavijesti

News

Roditelji se okupili pred školom u koju ide problematični dječak: 'Tko je zakazao?' 'Zašto šutite?'

Roditelji se okupili pred školom u koju ide problematični dječak: 'Tko je zakazao?' 'Zašto šutite?'
3

Roditelji su povukli djecu s nastave nakon što se u školu nenajavljeno vratio dječak problematičnog ponašanja. Najavili su da će se bojkot nastaviti dok se ne pronađe rješenje

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Roditelji su povukli djecu s nastave nakon što se u školu nenajavljeno vratio dječak problematičnog ponašanja 13:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SVI STIŽU NA PROSVJED

Roditelji su se razišli. Svi dolaze večeras na prosvjed.

Po prvi put će pred školu izaći i svi nastavnici kako bi dali podršku ravnatelju koji je kasno sinoć dao neopozivu ostavku, kao i roditeljima koji se bore za sigurnost svoje djece.

PROSVJED PODRŠKE

U 18 sati održat će se prosvjed podrške ispred škole u Zagrebu. 

FOTO

Ispred škole roditelji su izvjesili transparente s napisima "Hoćemo konkretne korake!", "Tko je u sustavu zakazao?", "Preuzmite odgovornost", "Zašto šutite?"... 

24sata
24sata
24sata
24sata
DRAMA U ZAGREBU

Ravnatelj jedne zagrebačke osnovne škole podnio je neopozivu ostavku zbog dječaka koji je prije par tjedana stigao u njihovu školu i krenuo, po navodima roditelja, zlostavljati ostalu djecu u razredu, doznaju 24sata od roditelja te škole.

Roditelji su u ponedjeljak povukli djecu s nastave nakon što se u školu nenajavljeno vratio dječak problematičnog ponašanja. Najavili su da će se bojkot nastaviti dok se ne pronađe rješenje. Kako su otkrili, zbog sustavnog pritiska, nastava se neće održati ni danas, kako u matičnoj tako ni u područnoj školi.

Tvrde da se odstupilo od onoga što je dogovoreno te se osjećaju izigrano i razočarano jer su prije dva tjedna dobili jamstva da će institucije obaviti sve što im je u nadležnosti da se osigura sigurnost njihove djece na nastavi.