Ne treba generalizirati. Naravno da ima svakakvih gostiju, ali i svakakvih konobara. Događa se i to da bi gost popričao s konobarom, pa se ovaj okrene jer je u
gužvi, iako je terasa prazna
Prikaži još ↓
TVP
04.7.2024.
Odustani
Ljubaznost i pristojnost bi trebali biti osnovni kriteriji rada konobara. Nažalost sve je manje takvih.
Dk
Deaktivirani korisnik
04.7.2024.
Odustani
to su pojedini dojmovi i nije dobro iz njih izvlačiti generalne zaključke. U svim priručnicima logike to se svrstava u logicke pogreške
Dk
Deaktivirani korisnik
04.7.2024.
Odustani
Ima nas svakakvih ali nekima bi trebalo dati priliku da samo 3 tri sata rade taj posao i brzo bi promijenili priču.
ev
eva60
04.7.2024.
Odustani
Po komentarima se vidi da smo negdje zaglavili jer je osnov kulture: Dobar dan, smiješak , izvolite, hvala, no "ladne" dovoljno govori
ke
kemaka
04.7.2024.
Odustani
Ovako, prvo dođeš, čekaš konobara ko ozebli sunce. Dođe, pozdravi, narucis kratku kavu i 2 deci mineralne. 15 minuta kasnije neki te vec tjedaju, neki ne, sve u
svemu, dolazi naplata, racun fino 7 eura. Najbolje da mu zahvalis, poliznes mu ruku i das 50eura napojnice. Nije konobar kriv, al uz ovakve cijene, na vlasnicima je da placaju konobare, a napojnice by by. Druga prica na mjestima gdje su cijene realne. S druge strane, UVIJEK sam konobaru dao istu dozu poštovanja kakvu je on pružio meni, bez iznimke, i pozitivi sam uvijek rado ostavio napojnicu. Mojih 50 centi
Prikaži još ↓
Va
Vatreni84
04.7.2024.
Odustani
Konobare uvijek sve smeta
cr
croatia027
04.7.2024.
Odustani
Problemi je što danas je potrebno toliko konobara da kao konobar radi bilo tko. A u srednje škole upisuju 1 razred.
tl
tlmo
04.7.2024.
Odustani
Koliko je porasla plaća konobara u zadnje dvije godina i koliko više dobiju tringelta otkako je uveden Euro? A sad to usporedimo s ostalim profesijama ...
Ja
Ja12245
04.7.2024.
Odustani
Ugostitelj mora uvijek sa kulturom pristupiti posjetitelju .. i pružit mu uslugu koju traži na temelju toga odlučuje se koliko ćeš dobiti ... manđe, napojnice ,
bakše i tako dalje...naravno da uvijek imaš svakakvih ljudi jer to ti je u opisu radnog mjesta ...ako je konobar ljubazan onda ima moje poštovanje a ako se ljuti kaj mora donest čašu vode ili promjeniti stoljnjak ili zapakirati ostatak hrane to je njegov problem... a sigurno ima i ljudi koji nisu kulturni onda se i ti tako ponašaš prvo ih upozoriš ..
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .