Obavijesti

News

Komentari 42

Radić: 'Penava zapravo želi samo klimoglavce i poslušnike'

Radić: 'Penava zapravo želi samo klimoglavce i poslušnike'

Radić je odbio ministarsku dužnost, a Penava je najavio da će se stranka baviti onima koji su davali razne izjave, putem Suda časti DP-a

VIDEO

Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, kritizirao je Marija Radića na konferenciji za novinare, ističući da stranci trebaju odlučne ljude, a ne "marionete". Radić je odbio ministarsku dužnost, a Penava je najavio da će se stranka baviti onima koji su davali razne izjave, putem Suda časti DP-a.

POGLEDAJTE VIDEO

 - Prijetnje Sudom časti DP-a u izbornom procesu su političko dno dna. Andrej Plenković je za protukandidate za predsjednika imao Stiera i Kovača pa im nije prijetio Sudom časti niti ih izbacio iz stranke iako su mu bili protivnici. Svi koji za takav način vladavine u stranci neka dobro razmisle koji je ovo politički sustav. To je nije nikakav demokratski pluralizam, to je sjeverno korejski model – rekao je Radić za Večernji list.

Penava bi sutra trebao predati kandidaturu za šefa DP-a: Evo i tko bi mu trebao biti zamjenik
Penava bi sutra trebao  predati kandidaturu za šefa DP-a: Evo i tko bi mu trebao biti zamjenik

Komentirao je Penavinu izjavu o "marionetama", rekavši da Penava zapravo želi samo poslušne klimoglavce.

Na pitanje hoće li se kandidirati za neku funkciju unutar DP-a na predstojećim unutarstranačkim izborima, Radić je izjavio da još nije donio odluku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.