Kuhari su napravili kajganu od 2010 jaja s 50 kg kobasica i tartufima. Puljani su pojeli oko 1000 porcija. Jelo su napravili u tavi promjera 2,5 m
Pula: Napravili kajganu od 2010 jaja i 50 kg kobasica
Na pulskoj Portarati u subotu su pripremili kajganu od 2010 jaja s 50 kilograma kobasica i tartufima. Puljani su pojeli oko 1000 porcija, a jaja s kobasicama kuhari su pripremali u čuvenoj buzetskoj tavi promjera dva i pol metra.
- Cijena porcije je 15 kuna i to je pristupačno za današnje vrijeme recesije. Cijela obitelj jeftino jede na Portarati, pa ne moramo kuhati doma. Da je barem svaki dan ovako - kazala je jedna Puljanka. Oko 300 porcija kajgane podijelili su korisnicima Doma za starije i nemoćne u Puli.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku