Obavijesti

News

Komentari 17

Pucnjava u Skoplju: Napadači ubili poduzetnika ispred šoping centra, zapucali i na policajce

Pucnjava u Skoplju: Napadači ubili poduzetnika ispred šoping centra, zapucali i na policajce
3

Iako se ranije navodilo da je ubijen odvjetnik, TV21 doznaje da se radi o građevinskom inženjeru V.E., a razgovarali su i s njegovim rođacima. Navodno su ispričali kako nije imao neprijatelja i da nije bio u sukobima

VIDEO

U pucnjavi ispred trgovačkog centra Mavrovka u Skoplju je u utorak ubijen građevinski inženjer, javljaju makedonski mediji. Trojica napadača zapucala su i na policajce koji su ih pokušali uhititi, ali ni jedan policajac nije pogođen. 

POGLEDAJTE VIDEO

Iako se ranije navodilo da je ubijen odvjetnik, TV21 doznaje da se radi o građevinskom inženjeru V.E., a razgovarali su i s njegovim rođacima. Navodno su ispričali kako nije imao neprijatelja i da nije bio u sukobima. Večer piše da su napadači nakon pucnjave iz automobila ubijenog ukrali nekoliko predmeta, među kojima je i računalo. 

Pucnjava u Skoplju, jedna osoba ubijena

Uhitili dvojicu, treći u bijegu

Dvojica muškarca su uhićena u vezi s ubojstvom koje se jutros bilo na parkiralištu ispred trgovačkog centra "Mavrovka" u Skoplju, gdje je vatrenim oružjem ustrijeljena muškarac koji je na mjestu preminuo. Iz Ministarstva unutarnjih poslova kažu da im je poznat identitet i treće osumnjičene osobe koja je u bijegu.

Kako izvještavaju iz MUP-a, policija je odmah poduzela operativno-taktičke mjere, zatvorila dio gradskog područja, pregledala više domova i vozila, u što su bile uključene specijalne policijske snage, helikopteri i dronovi. Na području općine Čair, kako dalje pojašnjavaju, primijećeno je putničko vozilo koje je pokušalo pobjeći, pri čemu su osobe iz vozila pružile otpor koristeći vatreno oružje. Čair je, inače, naseljeno većinski albanskim stanovništvom.  U idućem razdoblju, navode iz MUP-a, u nekim dijelovima grada Skoplja bit će pojačana policijska prisutnost s ciljem potpunog razjašnjavanja slučaja.

Naime, ovo je druga pucnjava u posljednja 24 sata, nakon što je jučer u pucnjavi u skopskoj četvrti Čento jedna osoba ranjena.

- Dana 19.08.2024. oko 20:50 u Sektoru unutarnjih poslova Skoplje prijavljeno je da je na bulevaru Aleksandra Makedonskog iz vozila u pokretu pucano na putničko vozilo "Passat" s austrijskim registarskim oznakama, pri čemu je jedna osoba zadobila ozljede i prevezena je u Klinički centar - rekli su iz MUP-a. 

Dodaju da se poduzimaju mjere za razjašnjavanje slučaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Vatikan Međugorju dao status 'Nihil Obstat'! Evo što to znači. Upozorio i na 'navodne vidioce'
PAPA BLAGOSLOVIO

Vatikan Međugorju dao status 'Nihil Obstat'! Evo što to znači. Upozorio i na 'navodne vidioce'

Iz Vatikana kažu kako je potrebno razjasniti moguće zabune oko Međugorja koje mogu navesti neke male skupine da iskrive to duhovno iskustvo. Na kraju dokumenta je i upozorenje

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm
NOVO POGORŠANJE

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm

Stiže novo pogoršanje vremena koje će donijeti naoblačenje i kišu u većem dijelu zemlje. Nakon stabilnijeg razdoblja, u četvrtak se očekuju oborine, osobito u istočnim i južnim krajevima
Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije
VIDEO: ZABILI SE U KAMION

Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije

Oba vozila kretala su se u istom smjeru. U trenutku nesreće promet je tekao normalno. Auto se zabio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega iz zasad neutvrđenih razloga, objavili su Talijani