Obavijesti

News

Komentari 5

Protiv Joce podigli prijavu, sudac odlučuje o pritvoru

Protiv Joce podigli prijavu, sudac odlučuje o pritvoru
1

Imamo dokaze koje smo prikupili u suradnji s našim i hrvatskim tužiteljstvom. Sad je na potezu sud, rekao je srpski ministar policije Ivica Dačić

VIDEO

Srbijanska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam. Jocića su u srijedu u 19 sati prevezli k istražnom sucu u Srbiji koji će odrediti da li će mu produžiti pritvor. U kaznenoj prijavi terete ga da je naručio i organizirao ubojstvo Ive Pukanića.
- Imamo dokaze koje smo prikupili u suradnji s našim i hrvatskim tužiteljstvom. Sad je na potezu sud - rekao je srpski ministar policije Ivica Dačić. Jocu Amsterdama u utorak su više od četiri sata ispitivali u policiji. Kako nam je rekao njegov odvjetnik Zdenko Tomanović, Joca je rekao da nije imao motiva ubiti Pukanića. U srijedu u večernjim satima ponovno će ga ispitati istražni sudac. Odlučit će i hoće li protiv Jocića pokrenuti istragu i zadržati ga u pritvoru.
- 'Slučaj Pukanić' u Srbiji još nije ni počeo - znakovito je rekao ministar Dačić. No nije želio odgovoriti na pitanje znači li to da će u Srbiji biti još uhićenih zbog ubojstva Pukanića. - Ne mogu govoriti o stvarima na kojima radi sud - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...