Obavijesti

News

Komentari 5

Prijavili se slučajno, osvojili vrhunski Chill&Grill party i odlično se proveli uz roštilj

Prijavili se slučajno, osvojili vrhunski Chill&Grill party i odlično se proveli uz roštilj

Nakon privatnih partyja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu počinje dosad najduži Chill&Grill na Jarunu gdje vas od 24. lipnja do 4. srpnja čekaju gastronomski dani delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod...


U sklopu projekta Chill&Grill posjetili smo četiri veliki grada (Zagreb, Osijek, Rijeku i Split) u kojima su dobitnici koji su osvojili privatni roštilj tulum uživali sa svojom ekipom. Nakon što su epidemiološke mjere popustile, krećemo i s  Chill&Grillom na Jarunu od 24. lipnja do 4. srpnja.  
Prva pobjednička ekipa odabrana putem Chill&Grill natječaja - Slavonac sa zagrebačkom adresom, Dino Knežević i njegova ekipa pripremili su nezaboravni roštilj za pamćenje na Bundeku. Pobjednik Dino bio je kako kaže njegova ekipa 'majstor mesa', a njegov prijatelj Josip bio je 'majstor vatre i roštilja'. Cure su preuzele one lakše poslove, od pravljena salate i bacanja povrća na grill do rezanja i serviranja kruha. Pripremali se puno nisu, kako kažu, sve što su uspjeli je popiti kavu i rakijicu.


- Ja zapravo nisam uopće razmišljao o tome da se prijavim. Sve se to dogodilo spontano. Za vrijeme posla sam sjedio u autu i vidio na Facebooku prijave za Chill&Grill i to mi se učinila kao izvrsna ideja da prijavim svoju ekipu. Mi smo jedna vesela ekipa Slavonaca koja se uvijek rado okuplja oko roštilja, vatre, mesa i dobre zafrkancije - ispričao nam je Dino.

Tjedan nakon Zagreba smo nastavili put Osijeka, gdje je održan drugi grill party Chill&Grilla kojega je osvojila ekipa naših čitatelja s područja Slavonije.

Nagrađenu ekipu predvodila je Valentina Pleša i njen Dream team kojega je činilo desetak osoba u širem krugu, i četiri osobe u užem krugu koje su ujedno bile zadužene za samu pripremu jela. 
- Mi smo inače ekipa koja svaki vikend roštilja u dvorištu obzirom da živimo jedni pored drugih. Zanimljivo je i da nitko od nas nije iz Osijeka, ali nas je taj grad spojio poslom, fakultetom i ljubavlju - kaže Valentina Pleša predstavljajući svoj Dream Team. Širi krug njene "ekipe za pojest' i popit'" čine prijatelji Mato, Goran i Darian, ali i tri policajca koji su Ivanine radne kolege koji nisu mogli odoljeti pozivu na sjajno druženje.Ekipu za Chill&Grill natjecanje, kaže Valentina, nije bilo teško okupiti.

Nakon Zagreba i Osijeka vesela Chill&Grill ekipa roštiljala je u Rijeci, u prekrasnom Parku prirode Učka, gdje se okupila vesela družina zaposlena u respiracijskom centru KBC-a Rijeka. Na ideju da se prijavi na natječaj došla je fizioterapeutkinja Mia Hrlec, a tim doktora, medicinskih sestara i tehničara te fizioterapeuta s oduševljenjem ju je prihvatio. 


- Mi smo sjajan tim koji se jako povezao u zadnjih devet mjeseci radeći u vrlo teškim uvjetima. Upravo su nam ta povezanost, međusobna podrška i razumijevanje pomogli da se lakše nosimo s mnogim teškim situacijama koje su nas zatekle u radu, iako smo svi nevjerojatno različiti. Na ideju da se prijavimo došli smo pri našem zadnjem druženju kod mene u Križevcima. Predložila sam Chill&Grill, jer svi uživamo roštiljati i ekipa je složno prihvatila prijedlog, što ne iznenađuje jer smo uvijek svi za jednog - jedan za sve - objasnila je Mia. 
Chill&Grill party potom se preselio u Split, gdje je grilao Matko Jukić sa svojim društvom.


- Mi smo ‘puknuta’ ekipa iz Dalmacije - istaknuli su okupljeni. Grilali su u Parku Zvončac koji je smješten u splitskoj četvrti Meje. 
Mnogim Splićanima je upravo ovo jedno od najomiljenijih mjesta za chillanje, a tamo je uživalo i Matkovo društvo.
- Super smo ekipa, najbolja i najluđa. Nažalost, moralo je biti samo nas deset zbog epidemioloških mjera, inače je društvo puno veće - otkrio je Matko Jukić iz Lovreća. Prijavili su se jer obožavaju roštilj, a tvrde i kako su pravi majstori.
- Htjeli smo pokazati kako se odličan roštilj radi i kod nas u Dalmaciji. Nisam ni mislio da ćemo proći na natječaju. Zapravo sam sasvim slučajno naletio na prijavu za Chill&Grill i poslao video. Evo nas, na kraju smo pobijedili - smije se Matko. 

A nakon privatnih partyja, počinje dosad najduži Chill&Grill na novoj lokaciji - na Jarunu od 24. lipnja do 4. srpnja. Čeka vas deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod... Uskoro donosimo program, a dotad inspiraciju i nagrade potražite na chillgrill.hr

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count i Hrvatska obrtnička komora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5
Epidemiolog Kaić o virusu koji se širi u Kini: 'Kola među nama, nije nov, nema mjesta panici'
HMPV NIJE NOVA KORONA

Epidemiolog Kaić o virusu koji se širi u Kini: 'Kola među nama, nije nov, nema mjesta panici'

Kina bilježi porast oboljelih zbog HMPV virusa. Epidemiolozi kažu da on nije nov, dugo je među nama pa onda postoji iimunitet, koji na koronu nismo uopće imali. Cjepiva nema pa je rizik za malu djecu i starije veći
Stranačke upute: Svaki HDZ-ovac treba dovesti još 3 glasača koji će zaokružiti Primorca
Stranačka operacija za drugi krug

Stranačke upute: Svaki HDZ-ovac treba dovesti još 3 glasača koji će zaokružiti Primorca

Svaki je član HDZ-a dobio WhatsApp poruku s detaljnim uputama kako privući što više glasača da iziđu na izbore te prezentaciju usporedbe Primorca i Milanovića u kojoj se vrednuje domoljublje, aktivnost u sportu...
Do kraja života nije znao crtati, poginuo je u svom Mercedesu, a bio je arhitekt ispred vremena
ZAGREBAČKI VIZIONAR

Do kraja života nije znao crtati, poginuo je u svom Mercedesu, a bio je arhitekt ispred vremena

Spisateljica i arhitektica Ena Katarina Haler za Express je pisala feljton povodom 130. godišnjice rođenja arhitekta Drage Iblera, Zagrepčanina koji će uz taj grad ostati vezan tijekom cijelog profesionalnog života