Obavijesti

News

Komentari 75

Pretjecao dva auta, sudario se s kumom i poginuo na mjestu

Pretjecao dva auta, sudario se s kumom i poginuo na mjestu
4

Mladić se Golfom izravno sudario s BMW-om, kojeg je vozio njegov najbolji prijatelj i kum. U Golfu je suputnik bio brat vozača BMW-a. Svi su se vraćali iz izlaska

VIDEO

Mario Begić (20) vraćao se u subotu, oko 2.15 sati, iz noćnog provoda kući u mjesto kraj Posušja. S njim u Golfu bila su i njegova dva prijatelja Ante i Ivan Begić, inače bratići. U mjestu Bročanac mladić je krenuo preticati dva automobila. Izravno se sudario s BMW-om koji je naišao iz suprotnog smjera. Mario je na mjestu poginuo, dok su njegovi suputnici teško ozlijeđeni. 

Da tragedija bude veća za upravljačem BMW-a bio je njegov najbolji prijatelj i kum Dalibor Begić, inače brat Ante, suputnika iz Golfa. Dalibor je udario glavom u vjetrobransko staklo, Ivan je posjekao usne i arkadu, a Ante ima potres mozga. Svu trojicu prevezli su u mostarsku bolnicu. 

Poginuli Mario i njegova dva prijatelja vraćali su se iz poznatog kafića Tropicana, dok je Dalibor vozio iz susjednog mjesta Vranića prema Posušju, piše pogled.ba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.