Što se čudite. Gavrilović je imao svoje klaonice za meso iz Banije, uzgoj stoke u prirodi i to su bili najbolji proizvodi.
A onda se Đuro vratio iz Beča ( a zapravo bio šofer u austrijskom konzulatu u Zagrebu), preuzeo Gavrilović i ponosno na TV izjavio da UKIDA klaonicu domaćeg mesa , jer kao i Holandezi, najveći profit može imati na preradi uvoznog mesa ( smrznutog -odmrznutog iz Argentine). Probajte sada jesti njegove proizvode. Samo jedanput.
Dk
Deaktivirani korisnik
04.5.2019.
Ajde da napišem nešto ja koji prodajem Gavrilović; ...dakle Gavrilović je daleko najprodavaniji mesnoprerađivački brend i dan danas. Dakle njegovi proizvodi ne
da se jedu samo jedan put, nego se jedu daleko najviše od svih ostalih, bez obzira što su i redom najskuplji. Drugo, Gavrilović nema više od koga odkupljivati stoku jer je Banija pusta, Srbi koji su redom bili stočari su otišli, ostali su uglavnom stari ljudi. Mladi ne žele u poljoprivredu jer je neisplativa i otišli su u gradove. Dakle situacija nema veze sa povratkom Đure. Meso danas uvozi sva mesnoprerađivačka industrija, pa tako i Gavrilović, a uvoze ga zato što je nakon 3 mj koliko smije stajati smrznuto u Europi tada upola jeftinije jer mu tamo izlazi rok, a ovdje je taj rok 6 mj. Ono što je u ovom svemu "problem" je ekstaprofit Gavrilovića koji je izuzetno i dalje skup u odnosu na cijenu sirovine koju plaća. Ali tehnolozi su im majstori svog posla i ljudi i dalje bez obzira na sve prepoznaju Gavrilović kao broj 1.
Prikaži još ↓
va
valuta
05.5.2019.
NKNK mislim da si realno opisao stanje i slažem se s tobom, s tim da bih kao potrošač koji nema pojma o poslovanju mesne industrije i načina kako proizvodi, nab
avlja i posluje, rekao da je u našim uvjetima kupnja mesa stvar više neke navike nego baš silne razlike u kvaliteti ... prošećimo po supermarketima, mesnicama, tržnicama .... mesa ko pljeve na svakom štandu i ljudi kupuju na svakom štandu ... i svako "svog" mesara hvali, heheh i ide kod njega kupovat npr. na zagrebački dolac, i svako hvali kak mu je dobro ispao roštilj (ma gdje da je meso kupio) i kak su se svi fino najeli, ali onak, generalno na kompu, svi pljujemo po mesu koje jedemo :) ... moja mama koja ima preko devedeset godina uvijek pita "jesi kupil kod vajde", hhahah ... ona se seća još nekadašnje vajde i to joj je pojam, a otkud god joj donesem, fino joj je :) ... tak se i ja sećam nekadašnje gavrilovićke i tražim je uporno, kupim deset deka jedanput godišnje pa se uvijek ponovo razočaram jer još nisam tolko senilan, nadam se ak doživim duboku starost da bu mi opet fina ko nekad :)
Prikaži još ↓
Demetra
05.5.2019.
Lako mu je biti broj 1, kada je Bandić uništio Sljeme.
Dk
Deaktivirani korisnik
05.5.2019.
Valuta sve točno.
Glede zimske gavrilovičke NIKADA više OKUSA iz Juge.
Šteta.
Dk
Deaktivirani korisnik
05.5.2019.
Oni koji su vjerni Gavriloviću sigurno prepoznaju promjenu okusa i kvalitete. Jasno je da meso Banijske svinje othranjeno na proizvodima polja oko kuće nije ist
o kao odmrznuto meso Danske svinje. Tko god je na selu klao i kupovao, zna o čemu pričam. Istina je što valuta piše da su ljudi tradicionalno vjerni bez obzira što tradicionalna kvaliteta postaje upitna. Demetra, Sljemenovi proizvodi i dalje postoje. Šunka u ovitku im je prodavanija nego sve šunke u ovitku na tržištu skupa. Odlično su pogodili odnos kvalitete i cjene. Međutim, generalno Sljeme i Gavrilović se nisu mogli uspoređivati. Gavrilović je prodajnim rezultatima daleko sve nadmašivao.
Prikaži još ↓
Demetra
05.5.2019.
Firma Sljeme ne postoji, Bandić je čak i brand prodao a lovu pospremio u džep.
Dk
Deaktivirani korisnik
05.5.2019.
Firma ne postoji. Ali proizvodnju brenda održava PIK Vrbovec. Proizvodi postoje.
Demetra
05.5.2019.
Nisi me razumio, brand je prodan, ali ne i receptura.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .