Obavijesti

News

Preminula jednomjesečna beba u obiteljskoj kući u Puli

Preminula jednomjesečna beba u obiteljskoj kući u Puli

Ekipa hitne pomoći reanimirala je po dolasku dijete, no na žalost, nije bilo pomoći. Tek nakon obavljene obdukcije znat će se više detalja.

VIDEO

U Puli je, u obiteljskoj kući preminula beba stara oko  mjesec dana, potvrdili su iz PU Istarske.

- Zaprimili smo dojavu hitne medicinske pomoći u četvrtak u 6.55 sati da je na pulskoj Verudi preminula beba. Tijelo bebe prevezeno je u pulsku bolnicu radi obavljanja obdukcije - navode.

- Hitna medicinska pomoć dobila je poziv u 6.58 sati danas ujutro i odmah je izašla na teren. No, nažalost nismo mogli pomoći. Dijete nije pokazivalo znakove života, pokušali smo ga reanimirati prema svim pravilima struke. Koji je točno razlog zašto se to dogodio, ne znamo ni mi. Odmah je pozvana i policija - rekla je u izjavi za novinare Gordana Antić iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu.

Radi li se o tzv. "smrti u kolijevci", je li smrt nastupila nakon dojenja ili su u pitanju drugi uzroci, utvrdit će istraživanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tragedija u Međimurju: Sin je čistio pušku pa usmrtio majku?
PRIVELI MLADIĆA

Tragedija u Međimurju: Sin je čistio pušku pa usmrtio majku?

Prema neslužbenim informacijama kobni hitac je ispaljen iz puške koju je držao njen sin (20). On je trenutno pod nadzorom policije koja utvrđuje sve okolnosti smrti, no vjerojatno se radi o nesreći
Nevjerojatan video iz Karlovca: 'Migranti izlaze ispod kamiona, policajac ih vidi i trči za njima!'
NASRED CESTE

Nevjerojatan video iz Karlovca: 'Migranti izlaze ispod kamiona, policajac ih vidi i trči za njima!'

KARLOVAC Ne znam je li vozač znao da su oni ispod kamiona ili ne. Kad je stao na semaforu, počeli su izlaziti. Mislim da je policajac slučajno bio tamo i potrčao je kad ih je vidio. Kod nas je dosta situacija s migrantima, ali ovako nešto u centru još nismo vidjeli, ispričala nam je čitateljica. Iz PU karlovačke rekli su nam da će objaviti više detalja ako bude krim istraživanje