Obavijesti

News

Komentari 87

Policija objavila detalje užasa na A3. Neslužbeno doznajemo da je vozač migranata u bijegu!

Policija objavila detalje užasa na A3. Neslužbeno doznajemo da je vozač migranata u bijegu!
21

Rano jutros kod Nove Gradiške došlo je do dvije teške prometne nesreće, a poginuo je jedan čovjek

VIDEO

Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo.

Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.

Neslužbeno doznajemo da je vozač kombija koji je vozio migrante u bijegu.

Policija je na mjestu nesreće otkrila detalje.

UŽIVO:

- U jutarnjim satima na 154. kilometru autoceste A3 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali jedan skup vozila i još dva teretna vozila. U toj nesreći je jedna osoba smrtno stradala, a dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i još je jedna osoba lakše ozlijeđena. Očevid na mjestu događaja vodi zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu uz asistenciju policijskih službenika prometne policije. Nakon utvrđivanja svih činjenica znat ćemo što je točno uzrok te prometne nesreće - kazao nam je Andro Bačanović, pomočnik načelnika Prometne postaje policije Slavonski Brod.

- Autocesta je cijelo vrijeme zatvorena, govorimo o sjevernom kolničkom traku. Preusmjerava se na čvor Nova Gradiška na županijsku cestu. Očekujemo u roku od 45 minuta do sat vremena da će promet biti normaliziran - dodao je Bačanović.

Dječak iz Sirije teško ozlijeđen

- Iz prometne nesreće na A3 zaprimili smo dvoje pacijenta, točnije jednog teško ozlijeđenog državljanina Srbije i njegovog sina koji nije ozlijeđen, ali smo ga ostavili da bude uz oca. Iz kombija s migrantima u bolnici je zadržan jedan dječak s teškim ozljedama, radi se o Sirijskom državljaninu. Nitko od ozljeđenih nije životno ugrožen -rekao dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 87

VIDEO

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm
NOVO POGORŠANJE

Stiže nevrijeme! Za nekoliko regija upalili narančasti alarm

Stiže novo pogoršanje vremena koje će donijeti naoblačenje i kišu u većem dijelu zemlje. Nakon stabilnijeg razdoblja, u četvrtak se očekuju oborine, osobito u istočnim i južnim krajevima

Nevjerojatna snimka: Zaletio se u ogradu tramvajske stanice u Zagrebu, ostavio Audi i otišao!
BIZARNO

Nevjerojatna snimka: Zaletio se u ogradu tramvajske stanice u Zagrebu, ostavio Audi i otišao!

ZAGREB Vozač Audija zabio se u tramvajsku stanicu na Aveniji Marina Držića u srijedu navečer. Izašao je iz automobila i otšao, rekao nam je čitatelj. Dojavu o naletu na tramvajsku stanicu policija je dobila u 22,05 sati. Potvrdili su nam da se vozač nakon sudara udaljio s mjesta događaja i da je kriminalističko istraživanje u tijeku
DOZNAJEMO Ukida se razred u zagrebačkoj školi. Iz njega se ispisala djeca radi bullyinga
OSTALA DVA UČENIKA

DOZNAJEMO Ukida se razred u zagrebačkoj školi. Iz njega se ispisala djeca radi bullyinga

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih pitali smo što će biti sad s tim razredom iz koje su se ispisali svi učenici osim jednog (dok im je jedan učenik upisan ove godine). No oni su nas uputili na školu iz koje nema odgovora, a Grad Zagreb nas je uputio na resorno ministarstvo.