Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

antizoran
Ovo što upravo izvodi Putinov simpatizer, Zoran Milanović, je, prema svemu sudeći, vrhunac destabilizacije ionako krhke i mlade države – Republike Hrvatske. Sada se tek vidi koliko je pogrešno i za hrvatsku budućnost štetno bilo ne provoditi lustraciju (čišćenje) od udbaških i KOS-ovskih kadrova nakon stvaranja samostalne Republike Hrvatske. Ti kadrovi, naime, i danas ‘drže šapu’ nad svim važnijim procesima u RH (poznato je da je Milanović svim silama pokušao spriječiti izručenje udbaša Josipa Perkovića – kasnije osuđenog zbog ubojstva Stjepana Đurkovića, a poznato je i da su brojni – danas aktivni – veleposlanici RH, hrvatski diplomati, političari, bankari, gospodarstvenici, novinari… – bili suradnici ili djelatnici zloglasnih jugoslavenskih tajnih službi; poznato je također da se dosje svakog suradnika i djelatnika nekadašnje UDBA-e iz Hrvatske nalazi u Beogradu, što je i danas vrlo moćno sredstvo za ucjenjivanje brojnih hrvatskih kadrova na visokim pozicijama od strane srbijanskih tajnih službe i službene politike Beograda).
HEROJTITO8
bolje biti simpatizer i crnoga vraga neko vučićev kao što su HDZ-ovci, pa lik smatra da dubrovnik pripada srbiji a HDZ-ovci se ljubakaju sa njime
HEROJTITO8
što je i za očekivat od HDZ-a, pa nastavili su gdje je vučić zaustavljen 90-tih
Ml
Pametni, provede li se lustracija i tata ce ti pasti a kamoli ne svi ostali. Nema stranke, udruge, mjesnog odbora, drzavnog radnog mjesta niti iceg drugog a da Prikaži još ↓
Uu
upravo to samo prominili partiju ili stranku
kr
antizoran,isti komentar do u slovo objavljen neki dan al pod drugim nickom.
Iv
Pod hitno kod doktora da ti poveča dozu
kr
ulaz u raj,otpadnici partije otišli u stranku a pravi ostali u SDP-u.
va
Nisi ti kriv, kriva je priroda.
zi
@HEROJTITO8 nabijem ti titu na ustašku kitu hahaha​ ​ ​​ ​​ ​​​ ​
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .