Obavijesti

News

Komentari 112

Policajac skrivio nesreću kod Broda, bio je pijan?! Sudario se pa pobjegao. Bori se za život

Policajac skrivio nesreću kod Broda, bio je pijan?! Sudario  se pa pobjegao. Bori se za život

Osim policajca koji ima teške tjelesne opasne po život, ozlijeđen je i bračni par iz drugog automobila. Prebacili su ga u KBC Osijek. Navodno mu je pukla srčana aorta. Oglasila se i brodska policija

VIDEO

Teška prometna nesreća bila je sinoć između Slavonskog Broda i Lužana, a skrivio ju je policajac PU brodsko-posavske. Kako 24sata doznaju, policajac je bio u privatnom vozilu i izvan službe, a prema neslužbenim informacijama udario je u vozilo ispred. Osim policajca koji ima teške tjelesne opasne po život, ozlijeđen je i bračni par iz drugog auta.

Kontaktirali smo policiju koja nam je rekla kak je očevid još u tijeku i da će više informacija objaviti nakon očevida. Kako neslužbeno doznajemo, policajac koji je skrivio nesreću bio je pijan. SBOnline piše kako je bio na privatnoj fešti u Slavonskom Brodu te da je nakon sudara pobjegao dok ga nisu zaustavile kolege. Tad mu se stanje pogoršalo, navodno mu je pukla srčana aorta.

Polcija se oglasila o nesreći

- Noćas, oko 00:10 sati na autocesti A3 (kod Brodskog Stupnika) dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško a jedna osoba lakše ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnji policijski službenik izvan službe upravljao teretnim automobilom od istoka u smjeru zapada, dok se ispred njega u istom smjeru kretao teretni automobil talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak, dok se na mjestu suvozača nalazila 67-godišnjakinja. Do prometne nesreće je došlo tako što 47-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza navedenog vozila pri čemu je prednjim djelom udario u stražnji dio teretnog vozila, nakon čega je 65-godišnji vozač izgubio nadzor nad vozilom udarivši u središnju metalnu ogradu i smjerokazne stupiće. Nakon prometne nesreće 47-godišnjak je nastavio kretanje s vozilom te je nedaleko od mjesta prometne nesreće zaustavljen od strane policijskih službenika. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 47-godišnjak, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, prebačen na KBC Osijek na daljnje liječenje. Vozač iz drugog vozila, odnosno 65-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 67-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Policijski službenici su od 47-godišnjaka izuzeli potrebite uzorke (krv i urin) radi provođenja analize na alkohol, te također protiv istoga podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. Nitko od ozlijeđenih osoba nije koristio sigurnosni pojas u vezi čega policija protiv istih podnosi obavezni prekršajni nalog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - objavila je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 112

VIDEO

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'
DRASTIČNA PROMJENA

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'

Na Alpama će biti snijega, siguran je, a vrlo vjerojatno ne samo austrijskim i talijanskim nego i slovenskim. Nije isključeno ni da na Zavižanu padne koja pahulja snijega