Pijani Britanac na zadarskom aerodromu vrijeđao policajce, jednoga od njih lakše ozlijedio | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Pijani Britanac na zadarskom aerodromu vrijeđao policajce, jednoga od njih lakše ozlijedio

Pijani Britanac na zadarskom aerodromu vrijeđao policajce, jednoga od njih lakše ozlijedio

Incident se dogodio tijekom granične kontrole kada je Britanac dva puta pokušao napustiti područje graničnog prijelaza prije nego što je obavljena kontrola

VIDEO

Pijani državljanin Velike Britanije (29) uhićen je u subotu navečer u Zračnoj luci Zadar nakon što je vrijeđao policajce i oglušio se na njihove upute tijekom granične kontrole, a jednoga je i lakše ozlijedio, priopćila je policija u ponedjeljak.

Incident se dogodio tijekom granične kontrole kada je Britanac dva puta pokušao napustiti područje graničnog prijelaza prije nego što je obavljena kontrola.

Policajci su ga u tome pokušali spriječiti, nakon čega ih je Britanac, pod vidnim utjecajem alkohola, vrijeđao i omalovažavao.

Muškarac je uz uporabu sredstva prisile uhićen i doveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje, kažu u policiji.

Dodaju da je 29-godišnjak "protupravnim ponašanjem i pružanjem aktivnog otpora sprječavao policajce u obavljanju službene radnje", a jednog je policajca odgurnuo i pritom ga lakše ozlijedio.

Policajcu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, a Britanac ju je odbio.

Nakon kriminalističkog istraživanja 29-godišnjak je prijavljen državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi te je sinoć predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog prekršaja izbjegavanja obveze granične kontrole iz Zakona o nadzoru državne granice te zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika protiv osumnjičenog je podnesen i optužni prijedlog zadarskom Općinskom sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Ovo su naša četiri asa. Rekli su mi da nosim još jednu bebu više na svakom novom pregledu...'
SREĆA JE U CELJU

'Ovo su naša četiri asa. Rekli su mi da nosim još jednu bebu više na svakom novom pregledu...'

Plus+ Mogućnost dobivanja četvorki prirodnim putem je jedan na 500.000 rođenih. Tu sreću imali su Milana i Nemanja Petrović, Banjalučani iz Celja. Par ima i sina Konstantina (5). Atrakcija su gdje god se pojave...
Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!
VIDEO

Drama u Zagrebu: Auto izgorio na Slavonskoj kod City Centra!

Zagrebački vatrogasci dobili su u 13:29 dojavu da na Slavonskoj aveniji gori auto. Na intervenciju su izašli iz postaje Žitnjak te su zatekli požar u razbuktaloj fazi. Kako doznajemo, vozilo je bilo desno u traci te u tom trenutku nitko nije bio ugrožen. Pozvana je i policija