Kako nema opasnosti kad trulo ili zaraženo meso se izmiješa u balvane mesa koje polako trune iznutra dok se ne proda a iz vana se lagano zapeče zato ga i režu u listićima jer je iza 2 mm debljine sirovo meso,pa preko noći svaki dan stoji i tako tjednima dok se ne riješe.
Ic
Iceman123
21.2.2019.
Ima istine al nemoj generalizirat
Nb
Nboy
21.2.2019.
Odavno se zna a ni danas nije ništa bolje da se bolesna životinje sa farmi ne bacaju već odlaze ili u salame ili mljeveno meso ili sad kebab u kojem je izmiješa
no meso možda od stotinu životinja koje putuje po traci i slaže se na hrpu tako da kad je u hrpi od 100 kg jedna šnicla zaraženog u početku se ne može otkrit ali kako meso fermentira stajanjem zaraza polako izlazi na površinu i tko god se zaklinje da je u njegovu restoranu meso provjerene kakvoće baljezga.To može tvrditi samo onaj tko prodaje sa svoje farme iako i on može zbog pohlepe lagati i podvaliti ako ništa drugo onda barem neispitano meso.Nema toliko inspektora da provjerava svaku pošiljku koja stigne,uvijek se provuče dio koji nije ajmo reći legalan!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .