Obavijesti
komentari
Pao na granici: Slovenac vozio 'čudno' poljsko meso za kebab
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Nb
Kako nema opasnosti kad trulo ili zaraženo meso se izmiješa u balvane mesa koje polako trune iznutra dok se ne proda a iz vana se lagano zapeče zato ga i režu u listićima jer je iza 2 mm debljine sirovo meso,pa preko noći svaki dan stoji i tako tjednima dok se ne riješe.
Ic
Ima istine al nemoj generalizirat
Nb
Odavno se zna a ni danas nije ništa bolje da se bolesna životinje sa farmi ne bacaju već odlaze ili u salame ili mljeveno meso ili sad kebab u kojem je izmiješa Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .