Obavijesti

News

Komentari 1

Pakleno vrijeme i danas, izdan crveni meteoalarm: 'Očekujte ekstremno visoke temperature'

Pakleno vrijeme i danas, izdan crveni meteoalarm: 'Očekujte ekstremno visoke temperature'
2

Zaštitite sebe, djecu i starije. Postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih tijela. Mogući su kvarovi na pojedinim infrastrukturama, upozorava Državni hidrometeorološki zavod

VIDEO

Danas pretežno sunčano te u većini krajeva vrlo vruće. Uz jači dnevni razvoj oblaka u unutrašnjosti tek rijetko može biti pokojeg kratkotrajnog pljuska, ponajprije u središnjoj i Gorskoj Hrvatskoj. 

Vjetar većinom slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 17 do 22, na Jadranu od 23 do 28 °C. Najviša dnevna uglavnom između 33 i 38 °C, piše DHMZ.

Crveni meteoalarm i danas na cijeloj obali zbog vrućine i visokih temperatura.

.

Alarmi su izdani zbog još jednog toplinskog vala i iznimno visokih temperatura. 

Evo u kojim regijama će biti najgore!

- Poduzmite mjere, očekuju se ekstremno visoke temperature. Zaštitite sebe, djecu i starije. Postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih tijela. Mogući su kvarovi na pojedinim infrastrukturama - upozorava DMZ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.