Obavijesti

News

Komentari 9

Ovisnica je sinčića (5) htjela prodati paru koji ga je čuvao

Ovisnica je sinčića (5) htjela prodati paru koji ga je čuvao
1

Jessica Marie Beers (28) upoznala je Gardnere u crkvi. Čuvali su njezinog sina (5) i davali joj novac i hranu. Rekla im je kako da ga mogu zadržati za 2000 dolara

VIDEO

Amerikanka Jessica Marie Beers (28) pokušala je prodati sina (5) prijateljima za 2000 dolara (oko 10.450 kuna). Policija ju je uhitila nakon što ju je par prijavio. John Gardner (58) rekao je kako su on i supruga upoznali Jessicu u crkvi. Povremeno su čuvali dječaka. Samohranoj majci pomagali su financijski i davali joj hranu. 

Početkom prošlog tjedna ponudila im je da mogu zadržati dječaka za 2000 dolara, piše New York Daily News. Prijavili su je policiji koja je dočekala majku na dogovorenoj razmjeni u okugu Pinellas.

Majka je priznala da je htjela prodati sina, ali nije željela otkriti zašto. Gardner tvrdi da je ovisna o tabletama. Dječak je kod socijalne radnice, a Beers je optužena zbog pokušaja prodaje djeteta i kršenja uvjetne kazne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...