Obavijesti

News

Komentari 53

Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije

Otac i sin iz Hrvatske poginuli u stravičnoj nesreći kod Venecije

Oba vozila kretala su se u istom smjeru. U trenutku nesreće promet je tekao normalno. Auto se zabio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega iz zasad neutvrđenih razloga, objavili su Talijani

VIDEO

Kako piše Podravski.hr, u teškoj nesreći u četvrtak ujutro u 5.30 sati na autocesti između San Giorgia di Nogara i Latisane u smjeru Venecije poginuli su otac (65) i sin (40). Talijanski mediji pišu kako se automobil u kojem su bila dva Hrvata u pretjecajnoj traci zabio u kamion ispred njih. 

- Oba vozila kretala su se u istom smjeru. U trenutku nesreće promet je tekao normalno. Auto se zabio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega iz zasad neutvrđenih razloga - objavili su Talijani.

Pokretanje videa...

Prometna nesreća sa smrtnim ishodom na talijanskoj autocesti 00:24

- Sin i ja vozimo kamion, on je prošao 300 metara ispred mene pa mi je javio da auto koji je sudjelovao u prometnoj nesreći ima naše tablice. Taj dio nisam snimio, ali kasnije s desne strane je bio kamion parkiran, pretpostavljam da je i on sudjelovao u prometnoj. Auto u kojem su poginuli, s jedne je strane u potpunosti uništen - rekao nam je čitatelj koji nam je poslao uznemirujuću snimku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.