Obavijesti

News

Komentari 0

Orešković 'fotkala', HDZ-ovac Šimičević pozirao: 'Naljutila me prazna lijeva strana sabornice'

Orešković 'fotkala', HDZ-ovac Šimičević pozirao: 'Naljutila me prazna lijeva strana sabornice'

HDZ-ovci su zbili redove uoči rasprave o zakonima koji se tiču ulaska Hrvatske u Schengen. Lijeva strana, i to ne prvi put, bila je poluprazna. Orešković je htjela kolegama iz oporbe poslati kako to izgleda

VIDEO

Puna desna, a prazna lijeva strana sabornice me naljutila. Time šaljemo krivu poruku da očito ili neozbiljno shvaćamo svoj posao ili da nismo svjesni kako na to gledaju naši birači. Mi između sebe u Saboru neke stvari komentiramo i htjela sam kolegama iz oporbe pokazati kako to izgleda i ukazati da olako shvaćamo ulogu opozicije, pojasnila nam je zastupnica Centra Dalija Orešković svoju jutrošnju ulogu fotografa u sabornici, a koju je ulovio fotoreporter Pixsella.

Zagreb: Zastupnik Simicevic spremno pozirao kolegici Oreskovic

Naime, kako se vidi u galeriji Pixsella, Orešković mobitelom iz svoje klupe fotografira desnu stranu sabornice, a HDZ-ov Rade Šimičević je iskoristio taj trenutak pa se uživio u ulogu modela te joj pozirao. 

Zagreb: Zastupnik Simicevic spremno pozirao kolegici Oreskovic

- Nemam što za reći o drugoj strani i kolegi Šimićeviću niti bi ih komentirala, nego imam za prigovoriti nama ostalima. Nema ovo veze s HDZ-om, bila sam ljuta na činjenicu da je nas iz oporbe u klupama bilo jako malo. To nisu članovi moje stranke i Kluba pa ih ja nemam pravo prozivati na red, ali mislim da građani očekuju da oporba "grize." Naš Klub zaista maksimalno odrađuje svoj posao, i Anka Mrak Taritaš je tu, Marijana Puljak dolazi za 10-ak minuta, ali ne mogu veći Klubovi imati jednog čovjeka u sabornici. Svi moramo biti odgovorniji prema poslu koji obavljamo i prema ulozi oporbe uopće - istaknula je. 

Zagreb: HDZ igrao na sigurno i na dopunu dnevnog reda doveo sve zastupnike

Na današnjem dnevnom redu je rasprava o zakonima koji se tiču ulaska Hrvatske u Schengen pa su HDZ-ovci zbili redove kako bi naglasili koliko je to važno za našu zemlju, ali i koliki je to uspjeh njihove Vlade, a prazna lijeva strana sabornice nije prvi puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...