Obavijesti

News

Komentari 15

Olujni vjetar, tuča i obilna kiša

Olujni vjetar, tuča i obilna kiša

Vjetar na kopnu povremeno umjeren sjeveroistočni i sjeverni, a na Jadranu jugo, ujutro i navečer samo ponegdje i bura. Najviša dnevna temperatura većinom od 25 do 30 °C

VIDEO

Promjenjivo oblačno i nestabilno. Povremeno će padati kiša, često i u obliku pljuskova s grmljavinom, a lokalno će biti nevremena praćenog pojačanim vjetrom te obilnom oborinom. Vjetar na kopnu povremeno umjeren sjeveroistočni i sjeverni, a na Jadranu jugo, ujutro i navečer samo ponegdje i bura. Najviša dnevna temperatura većinom od 25 do 30 °C, prognoziraju iz DHMZ-a.

U ponedjeljak na istoku Hrvatske temperature će biti oko 30 °C, uz sunčana razdoblja ujutro, a poslijepodne i navečer mogući su pljuskovi. U središnjoj Hrvatskoj prevladavat će oblačno vrijeme s povremenom kišom, osobito poslijepodne, uz temperature od 24 do 28 °C, piše HRT.

U Gorskoj Hrvatskoj očekuje se 20-24 °C, a na sjevernom Jadranu 26-29 °C, uz čestu kišu i moguće jake pljuskove s grmljavinom. Srednji Jadran i unutrašnjost Dalmacije bit će promjenjivi s lokalnim neverama, uz temperature od 26 do 29 °C. Krajnji jug Hrvatske imat će slične temperature, uz jugo i mogućnost nevera.

Na snazi naračasti meteoalarm

DHMZ je poručio građanima da prate upozorenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.