Obavijesti

News

Komentari 25

Oglasio se HDZ: 'Zamrznut ćemo Šariću članstvo, u borbi protiv korupcije nema nedodirljivih!'

Oglasio se HDZ: 'Zamrznut ćemo Šariću članstvo, u borbi protiv korupcije nema nedodirljivih!'

''Ostavku je podnio sam na početku novog zasjedanja Sabora. Odbacujemo stoga neutemeljene teze o curenju informacije, a koje se pokušavaju plasirati u javnost'', rekli su iz HDZ-a

VIDEO

Današnja akcija USKOK-a još je jedan pokazatelj da nadležne institucije rade slobodno i neovisno svoj posao. Borba protiv korupcije je stalna i kontinuirana te želimo da se u potpunosti rasvijetli ovaj slučaj - objavio je HDZ, nakon što je jutros njihov gradonačelnik Josip Šarić uhićen.

- Podsjećamo i zbog istinitog i potpunog obavješćivanja javnosti kako gospodin Josip Šarić nije imao “izvorni" mandat u Hrvatskom saboru već je dužnost zastupnika obnašao kao zamjena za izabranog zastupnika. Ostavku je podnio sam na početku novog zasjedanja Hrvatskog sabora. Odbacujemo stoga neutemeljene teze o curenju informacije, a koje se pokušavaju plasirati u javnost i inputirati vladajućoj opciji. U borbi protiv korupcije nema nedodirljivih, a USKOK, DORH i policija rade neometano - za razliku od postupanja nekih prijašnjih vlada - rekli su. 

FOTO Pogledajte incident ispred kuće uhićenog HDZ-ovca! Sad su im novinari krivi jer snimaju
FOTO Pogledajte incident ispred kuće uhićenog HDZ-ovca! Sad su im novinari krivi jer snimaju

- Slijedom informacija o provedenim radnjama, Županijski odbor HDZ Vukovarsko-srijemske županije donio je Prijedlog Odluke da se prema članu Josipu Šariću postupi sukladno članku 20. Statuta Hrvatske demokratske zajednice. Prijedlog odluke dostavljen je Časnom sudu ŽO HDZ Vukovarsko-srijemske županije - poručili su iz HDZ-a. Inače, članak 20. znači da će mu zamrznuti članstvo u stranci sve do pravomoćnosti presude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO