Kuhanje , odnosno tehnička obrada kornjače, psa , mačke, goluba ,šišmiša , guštera , zmije i t.d. ubija sve viruse . Jedino ako ih jedu svježe mogu zaraziti virusom i bakterijom .To zna svaki lovac , mesar , veterinar .
ma
markoplem
07.2.2020.
A sto sa puzevima, jeguljama i zabama? Kak stojimo sa tim?
Dk
Deaktivirani korisnik
07.2.2020.
Isto ih treba tehnički obraditi .
Ve
Ventrilokvist
07.2.2020.
Da, ali u Kini se vjeruje da "svjeze" znaci "ubijeno pred ocima".
mrTrobec
07.2.2020.
A kravlje ludilo gdje prion izdrži temperature od 260°C
Dk
Deaktivirani korisnik
08.2.2020.
trnovec: Prioni su manji od virusa , oni su od bjelančevina i ne prelaza s čovjeka na čovjeka . Nastaju kada se hrani domaća životinja koja je biljozder kao me
sožder . Inače od progona nastaje i gljiva . To je biološka prirodna raznolikost.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .