Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Kuhanje , odnosno tehnička obrada kornjače, psa , mačke, goluba ,šišmiša , guštera , zmije i t.d. ubija sve viruse . Jedino ako ih jedu svježe mogu zaraziti virusom i bakterijom .To zna svaki lovac , mesar , veterinar .
ma
A sto sa puzevima, jeguljama i zabama? Kak stojimo sa tim?
Dk
Isto ih treba tehnički obraditi .
Ve
Da, ali u Kini se vjeruje da "svjeze" znaci "ubijeno pred ocima".
mrTrobec
A kravlje ludilo gdje prion izdrži temperature od 260°C
Dk
trnovec: Prioni su manji od virusa , oni su od bjelančevina i ne prelaza s čovjeka na čovjeka . Nastaju kada se hrani domaća životinja koja je biljozder kao me Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .