Obavijesti

News

Komentari 0

Obitelj Ledić uselila u gradski park, mi osvojili još jedno zlato!

Obitelj Ledić uselila u gradski park, mi osvojili još jedno zlato!
2

Kampanja koja spaja obitelj i sladoled te slavi jedinstvenost donijela nam je zlatnu medalju na Native Advertising Awardsu.

VIDEO

Uz više od 170 nagrada na međunarodnim i regionalnim natjecanjima, od čega preko 100 pripada našim native projektima, sada 24sata može pribrojiti još jednu! Na Native Advertising Awardsu, najrelevantnijem međunarodnom natjecanju u području native oglašavanja, osvojili smo zlatnu medalju u kategoriji Best use of In-Person or Virtual event  za projekt "Unique Family". 

Obitelj - svaka je posebna na svoj način. Ne biramo ih, ali možemo birati kako ćemo provoditi vrijeme s našim najbližima. Govoreći o obiteljima, svaki Ledo Quattro okus jedinstven je poput svakog člana obitelji. Ledo nam se obratio s izazovom – istaknuti se na tržištu sladoleda tijekom ljeta. U sezoni sladoleda, nismo željeli ponuditi nešto obično, već kampanju o kojoj će svi pričati.

Predstavili smo tipičnu hrvatsku obitelj kao domaćine na netipičnom mjestu - u najvećem javnom parku, Zrinjevcu. Na kratko smo kreirali novi dom našoj obitelji, a svi su bili pozvani kao gosti. Slučajni prolaznici, turisti, Zagrepčani - svi su bili pozvani na druženje i isprobavanje Quattro sladoleda. Uz igranje društvenih igara, ‘ćaskanje’, rješavanje križaljki, neki su čak dobili priliku pomagati u manjim kućanskim popravcima. 

Svi posjetitelji, ali i naši online čitatelji, bili su pozvani sudjelovati u online natječaju za osvajanje vrijednog paketa sladoleda za cijelu obitelj. Kroz niz članaka i aktivacija, pozvali smo lokalne obitelji da otkriju što njihovu obitelj čini jedinstvenom i različitom, baš kao što je to i Quattro obitelj sladoleda. Saznali smo da postoje obitelji koje uvijek jedu juhu, obitelji koje jedu salatu uz svaki obrok, ali i one obitelji koje jedu sladoled s kruhom.

“Od briefa preko ideje do realizacije, sve je išlo tako prirodno i glatko. (...) Obje kampanje privukle su veliku pozornost čitatelja 24sata, slučajnih prolaznika, a sudeći prema glasovima žirija, i marketinških stručnjaka. Zahvalni smo Ledu što nam se s punim povjerenjem prepustio, zahvalni smo cijeloj ekipi 24sata koja je sudjelovala u realizaciji i Native Advertising Institutu na zlatnoj medalji u kategoriji "Best use of In-Person or Virtual event", izjavila je Martina Bartolić Aralica, urednica native sadržaja 24sata. 

A po čemu smo mi, 24sata, kao medijska kuća jedinstveni i drugačiji od drugih možete pogledati ovdje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...
STRAVA U SUSJEDSTVU

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...

U nesreći je sudjelovao automobil i borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS

Tko je novi šef partije? Bio je u HDZ-u, ima bujnu imovinu, a na svadbi je obukao i vjenčanicu...
SINIŠA HAJDAŠ DONČIĆ

Tko je novi šef partije? Bio je u HDZ-u, ima bujnu imovinu, a na svadbi je obukao i vjenčanicu...

Novi predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić koji je u subotu na izborima pobijedio gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića s oko 1000 glasova prednosti: 'Ponosno nosim ženino prezime'
Škorić znao da ga prate? Muljali su na bukobranima, a trojac je 'pao' zbog poruka na mobitelu
DETALJI USKOKOVE AKCIJE

Škorić znao da ga prate? Muljali su na bukobranima, a trojac je 'pao' zbog poruka na mobitelu

Bivši šef Hrvatskih cesta Josip Škorić, njegov bratić Zoran i osoba od povjerenja Sanda Bajtl uhićeni su u subotu ujutro zbog koruptivnih radnji