FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 157

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
5

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada

VIDEO

U Saboru se danas izglasava povjerenje novoj Vladi. Među HDZ-ovom kvotom ministara stanje je uglavnom nepromijenjeno. Pojavljuje se tek jedno novo lice - ministar turizma Tonči Glavina koji je dosad u tom ministarstvu obnašao dužnost državnog tajnika.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Prvo zasjedanje Hrvatskog sabora u 11. sazivu 02:25

Osim što je zaposlen u Ministarstvu turizma i sporta još od 2017. godine, Glavina se i sam bavi turizmom. Vlasnik je luksuzne vile s 5 zvijezdica u Klisu, a prema podacima s Bookinga vila je već rezervirana za cijelu sezonu sve do početka listopada.

Ako poželite ljetovati u ministrovoj vili, za jedno noćenje u lipnju morat ćete izdvojiti 510 eura. U vili se može smjestiti osam gostiju, a uvjet je da bukirate minimalno pet noćenja što će vas ukupno 'olakšati' za 2550 eura. Ipak, u lipnju za ovu vilu imaju tek tri slobodna datuma početkom mjeseca, a više sreće mogli biste imati u listopadu. Tada je i cijena najma nešto niža pa ćete po noćenju morati izdvojiti 'samo' 399 eura.

U oglasu se navodi kako vila ima privatni bazen, fitness centar, a pruža se pogled i na more i na planine. Oglas detaljnije možete pogledati OVDJE.

Evo što o svojoj vili kaže i sam Glavina.

- Ova potpuno nova obiteljska vila modernog dizajna i arhitekture nalazi se u Klisu, srcu srednje Dalmacije. Klis se nalazi iznad grada Splita i Splitske rivijere i udaljen je 15 minuta vožnje od mora. Bazen sa slanom vodom, prekrasan pogled na more, grad i prirodu, jedinstveni vinski podrum/soba za zabavu, široki otvoreni tlocrt i velika terasa s vanjskom kuhinjom i roštiljem učinit će da ne želite otići nigdje drugdje i svakako će vaš odmor učiniti jedinstvenim. Vila je u obiteljskom vlasništvu i upravljanju. I moja supruga Tracey i ja (Tony) smo turistički profesionalci i konačno smo izgradili našu vilu iz snova. Toliko uživamo u Klisu i njegovoj netaknutoj prirodi da imamo i svoje malo imanje. Uzgajamo organsku hranu i puno voćaka. Proizvodimo i vlastito nagrađivano maslinovo ulje i vlastito vino . navodi Glavina na Bookingu.

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura.

Ministrovu imovinsku karticu možete pogledati u nastavku.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 157

VIDEO

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak
PROVJERITE LISTIĆE

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak

Na listiću su odigrane tri kombinacije igre Eurojackpot bez dodatne igre Joker. Ukupan iznos uplate je 6,00 €