Obavijesti

News

Komentari 110

Djevojka je za dlaku izbjegla smrt na reliju kod Samobora

Djevojka je za dlaku izbjegla smrt na reliju kod Samobora
1

ODBACIO JE NEKOLIKO METARA: Hitna medicinska pomoć koja je dežurala na utrci Rally Showa Santa Domenica na Savršćaku u Samoborskom otoku odmah je reagirala i djevojci pružila pomoć

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Automobil natjecatelja Darka Rafaja i Igora Kovačevića u nedjelju je oko 13 sati tijekom utrke na Rally Showu Santa Domenica na Savršćaku u Samoborskom otoku naletio na gledateljicu i odbacio je nekoliko metara. Djevojka je zaradila težak prijelom na nozi, javlja Jutarnji list.

Iz policije su potvrdili da su u to vrijeme dvije djevojke pretrčavale preko zatvorenog dijela staze te da je na jednu naletio auto. Hitna medicinska pomoć koja je dežurala na događaju odmah je reagirala i djevojci pružila pomoć. Potom su je prebacili u Vinogradsku.

Dvije su djevojke, navodno iz Slovenije, unatoč upozorenjima, izašle izvan prostora za publiku i krenule pretrčavati. Kako je rekao direktor utrke Daut Damarija, on, suci, a i drugi gledatelji vikali su za djevojkama, ali su one ipak nastavile pretrčavati stazu.

Utrka je potom prekinuta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 110

VIDEO

Potresna ispovijest mladića nad kojim je glumac bludničio: 'Bio me stid, umjesto da njega bude'
HRABRO PROGOVORIO NA PREDSTAVI

Potresna ispovijest mladića nad kojim je glumac bludničio: 'Bio me stid, umjesto da njega bude'

Sada je mladić, žrtva poznatog glumca, ispričao što ga je potaknulo da nakon nekoliko godina progovori o nasilju koje je doživio i s čime se borio sve ove godine.