Obavijesti

News

Komentari 27

Na Biokovu više nema aktivnih požara: Policija otkrila da je požar kod Zadra bio podmetnut

Na Biokovu više nema aktivnih požara: Policija otkrila da je požar kod Zadra bio podmetnut

Ivan Kovačević, vatrogasni zapovjednik Splitsko-dalmatinske županije, potvrdio je da se situacija na požarištu kod Tučepa smiruje, ali još traje izdimljavanje te slijedi i sanacija terena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
DOBRE VIJESTI

Na Biokovu više nema aktivnih požara.

PIROMAN IZ SMOKOVIĆA

Ima 72 godine, kući mu našli streljivo i više predmeta za potpalu vatre

24sata

Policijski službenici Policijske postaje Zadar i Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u svezi teških kaznenih djela protiv opće sigurnosti.

Više pročitajte OVDJE.

NEVRIJEME POGODILO KONTINENT

Dok se u Dalmaciji vatrogasci bore s požarima, na kontinentu su zbog jučerašnjeg nevremena odradili više tehničkih intervencija zbog pada stabala i grana, ali i plavljenja objekata, izvijestili su u subotu iz Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ).

Više pročitajte OVDJE.

LOKALIZIRAN POŽAR KOD SKRADINA

Požar kod Skradina lokaliziran je u subotu ujutro, a nastavlja se bitka s požarima otvorenog prostora u Dalmaciji, izvijestili su u subotu ujutro iz Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ).

Više pročitajte OVDJE.

NI KIŠA NIJE UGASILA POŽARE
24sata

K​iša koja je u noći s petka na subotu nakratko padala na širem splitskom području pomogla je gasiteljima na požarištima u Tučepima kod Makarske i u Vinišću nedaleko Trogira, no unatoč tome požari su još aktivni, doznaje se u Županijskom vatrogasno-operativnom centru Split.

Više pročitajte OVDJE.
 

Komentari 27