Našli vlasnika psa koji je kod Pule izgrizao dijete, u Zagrebu pas nasnuo na biciklista (51) | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 9

Našli vlasnika psa koji je kod Pule izgrizao dijete, u Zagrebu pas nasnuo na biciklista (51)

Našli vlasnika psa koji je  kod Pule izgrizao dijete, u Zagrebu pas nasnuo na biciklista (51)

U Donjem Vidovcu pas mješanac bez nadzora napao je biciklistu. On je pao s bicikla i ozlijedio se, a policija je prekršajno prijavila vlasnika. O svemu će izvijestiti i veterinarsku inspekciju

VIDEO

Pulska je policija provela istragu nad 55-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela tjelesne ozljede i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Muškarca se sumnjiči da 5. lipnja oko 17 sati, kod crkve u Šišanu, nije držao pod nadzorom svoje pse te je jedan od njih iskočio iz prtljažnika i nekoliko puta ugrizao dijete.

Vlasnik psa je na taj način, svojim propustom, izazvao opasnost za život i tijelo druge osobe, koja je pritom zadobila lakše ozljede, navodi policija.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a policija će o događaju izvijestiti i veterinarsku inspekciju radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

Vlasniku psa 200 eura kazne 

Pas mješanac u četvrtak je 6. lipnja oko 18 sati u Donjem Vidovcu istrčao iz neograđenog dvorišta na ulicu, izvijestila je međimurska policija. Nasrnuo je na 51-godišnjaka koji je biciklom upravljao Glavnom ulicom. Biciklist je zbog napada psa izgubio ravnotežu te pao na kolnik i pritom se lakše ozlijedio. Ozlijeđenom 51-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u Ordinaciji opće/obiteljske medicine u Svetoj Mariji.
 
Zbog počinjenja prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 61-godišnjem vlasniku prekršajnim nalogom izrekli su novčanu kaznu u iznosu od 200 eura, a policija će o događaju izvijestiti nadležno komunalno redarstvo i veterinarsku inspekciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Poslao joj video da dolazi po nju s puškom. Splitski policajci ga našli. Jedan izvukao pištolj
DRAMATIČNA SNIMKA UHIĆENJA

Poslao joj video da dolazi po nju s puškom. Splitski policajci ga našli. Jedan izvukao pištolj

Muškarac sa snimke prijetio je smrću bliskoj osobi zbog čega je, nakon što su ga policajci uočili, isključen iz prometa na magistrali u Kaštel Novom. Odmah je uhićen te je nad njim u tijeku istraga

Mario Korade ima debeli dosje. Žrtvu je tukao rukama i nogama
NASILNI GENERALOV SIN

Mario Korade ima debeli dosje. Žrtvu je tukao rukama i nogama

Mario Korade (35) pretukao je suprugu na parkiralištu • Udarao ju je rukama, nogama i vratima automobila • Ima teške tjelesne ozljede
VIDEO Splitski taksist se tukao s turistom kod zračne luke: Prolio je sok po autu, nije htio platiti!
POLICIJA MU NAPISALA KAZNU

VIDEO Splitski taksist se tukao s turistom kod zračne luke: Prolio je sok po autu, nije htio platiti!

SPLIT - Taksist (41) se posvađao s turistom, a onda i potukao, prikazuje snimka sa splitskog aerodroma. - Radi se o paru iz Velike Britanije, prolili su mi dvije litre soka od naranče po sjedalu. Platili su vožnju od Splita 40 eura, ali nisu htjeli platiti čišćenje - priča taksist koji je dobio i 300 eura prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira. - Uz čišćenje i kaznu, ovo je najskuplja vožnja koju sam imao - priča taksist za Dalmatinski portal.