Obavijesti

News

Komentari 0

Nakon kiše, stiže i malo sunca

Nakon kiše, stiže i malo sunca

Za razliku od prethodnih dana, kada je gotovo cijela Hrvatska izgledala poput bojanke prošarane upozorenjima, DHMZ je za nedjelju izdao tek žuti meteoalarm za obalu Dalmacije

VIDEO

Državni hidrometeorološki zavod prognozira za nedjelju promjenjivo oblačno vrijeme, uz dulja sunčana razdoblja na Jadranu. Kiša je moguća uglavnom još u noći i ujutro, posebno na istoku, dok su na jugu mogući i pljuskovi s grmljavinom.

- Poslijepodne postupno smanjenje naoblake. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, do jutra još uz obalu bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 11, na moru između 11 i 16 °C. Najviša dnevna od 13 do 17, na Jadranu između 18 i 23 °C - naveli su iz DHMZ-a. 

Za razliku od prethodnih dana, kada je gotovo cijela Hrvatska izgledala poput bojanke prošarane upozorenjima, DHMZ je za nedjelju izdao tek žuti meteoalarm za obalu Dalmacije.

Stanje s rijekama

Kiša u većini Hrvatske neprestano pada, što je podiglo vodostaje rijeka. Iz korita se tako izlila i Sava u Zagrebu. Direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković rekao je da je visok vodostaj rijeka i kod Karlovca i da su u Karlovcu na snazi izvanredne mjere zbog mogućih poplava.

Sedmodnevna prognoza za Zagreb i Karlovac su obećavajuće. Od sutra se očekuje poboljšanje i prestanak kiše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH