Obavijesti

News

Komentari 32

Liječnici su stabilizirali najteže ozlijeđenog iz nesreće u Buzinu. Ali i dalje je životno ugrožen

Liječnici su stabilizirali najteže ozlijeđenog iz nesreće u Buzinu. Ali i dalje je životno ugrožen
13

Primljen je s teškim prijelomima ruku, nogu, rebara i s unutarnjim ozljedama vitalnih organa, nakon što ga je na parkingu u Buzinu udario Mercedes koji je vozio Jan Ehrlich kojeg danas izvode pred suca

VIDEO

Liječnici koji su se borili za život jednog od teško ozlijeđenih na parkiralištu u Buzinu poručili su da su sada svi stabilno, javio je HTV.

Iako su ga liječnici stabilizirali, kako doznajemo, mladić je i dalje kritično, životno je ugrožen.

Nalazi se u induciranoj komi i na respiratoru.

Podsjećamo, najteže ozlijeđeni muškarac primljen je s teškim prijelomima ruku, nogu, rebara i s unutarnjim ozljedama vitalnih organa. Bio je kritično, imao je ozljede glave i mozga i stavlili su ga na respirator.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

buzin nesreća freze frame ali se čuje sve kasnije 00:05

Danas ga izvode pred suca

Tri osobe su teško, a dvije lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći dogodila na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu u petak kasno navečer kad je 23-godišnji Jan Ehrlich izgubio kontrolu nad Mercedesom i udario u drugi automobil i pješake na car meetu. Teško ozlijeđenom 35-godišnjaku liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinji u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjaku u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.  

Ehrlich je vozio Mecedes od preko 500 konjskih snaga koji do sto metara ubrza za manje od četiri sekunde. Na snimci čiji smo samo dio objavili jer je uznemirujuća, vidi se kako naglo ubrzava, gubi kontrolu i udara u pješake i aute na parkiralištu kod McDonald'sa.

Doznajemo misterij suvozača u Mercedesu. Ispitali ga i pustili, tvrdi: 'Vozača ne znam od prije'
Doznajemo misterij suvozača u Mercedesu. Ispitali ga i pustili, tvrdi:  'Vozača ne znam od prije'

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio Mercedes.

- Pretpostavljam da je proklizao i da je udario na moja vrata. Ja sam bila na suvozačevom mjestu. Imam hematome na leđima i kvrgu na leđima i jako puno me boli, baš užasni bolovi. Šokantno je pogotovo kad sam poslije vidjela snimke kako ih je pokosio doslovno, rekla je u razgovoru za Dnevnik.hr djevojka ozlijeđena jučer u prometnoj nesreći u Buzinu. 

Otac vozača za 24sata: Ja sam u kolicima zbog svoje gluposti, a sad mi sin učini ovu strahotu...
Otac vozača za 24sata: Ja sam u kolicima zbog svoje gluposti, a sad mi sin učini ovu strahotu...

Muškarac koji je upravljao Mercedesom pod nadzorom je policije i u nedjelju će ga izvesti pred suca.

Kako je objavila zagrebačka policija, nije imao alkohola u krvi, a imao je neke ranije prekršaje, uključujući prebrzu vožnju. 

- To je bio njegov auto, kupio ga je nedavno rabljenoga. Nisam se od tog događaja čuo sa sinom, policajci su mi rekli da je Jan dobro, ali drugi nisu. Znam da nije bio pod utjecajem alkohola, droga ni slično, jer tada doista ne bih imao nikakvog opravdanja za njega. Ovako je to glupost, rekao nam je Janko Ehrlich-Zdvořák, otac Jana Ehrlicha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!
RAT NA BLISKOM ISTOKU: IRAN NAPAO IZRAEL

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!

Izraelska vojska ušla je u Libanon. Izraelske obrambene snage priopćile su kako su započele "lokalizirane i ciljane napade" na Hezbolahove ciljeve. U popodnevnim satima Iran je lansirao rakete na Izrael...