Obavijesti

News

Komentari 23

FOTO Izrael ljudima iz Libanona: 'Nastavljamo sa zračnim napadima, nemojte se vraćati!'

FOTO Izrael ljudima iz Libanona: 'Nastavljamo sa zračnim napadima, nemojte se vraćati!'
17

Dan nakon što je Iran zasuo Izrael projektilima, izraelska vojska je gađala zgradu u četvrti Bachoura u središnjem Bejrutu u blizini parlamenta. Svjedoci su rekli da su čuli ogromnu eksploziju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SIRENE U SJEVERNOM IZRAELU

Više od 240 raketa ispaljeno je iz južnog Libanona prema sjevernom Izraelu tijekom srijede, prema podacima Izraelskih obrambenih snaga (IDF).

Granatiranje se i danas nastavlja sa sirenama upozorenja u najmanje četiri područja u sjevernom Izraelu tijekom četvrtka ujutro, piše IDF na Telegramu.

Najnovija sirena bila je u Galilee Panhandleu, blizu libanonske granice.

'NEMOJTE SE VRAĆATI'

Izrael upozorava ljude u južnom Libanonu da će se zračni napadi nastaviti

Izraelski zračni napadi nastavit će se i Libanonci koji su napustili svoje domove na jugu zemlje ne bi se trebali vraćati, piše vojska na Telegramu.

- Zračni udari izraelske vojske će se nastaviti. Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti vaše djece, NEMOJTE se vraćati kući do daljnjega - pišu.

Huti: Napali smo Tel Aviv dronovima

Jemenski pobunjenici Huti tvrde da su izveli napad dronom na Tel Aviv.

- Operacija je uspješno postigla svoje ciljeve dolaskom dronova, a da ih neprijatelj nije otkrio ili oborio - rekao je Yahya Saree, vojni glasnogovornik skupine. Islamistička skupina, koju podupire Iran, u više je navrata ispalila projektile i bespilotne letjelice na Izrael od izbijanja sukoba u Gazi prošlog listopada.

Jučer su pak rekli da su s tri rakete gađali vojne položaje duboko u Izraelu. Izraelska vojska nije komentirala napade.

OVAKO TO IZGLEDA U LIBANONU

Izraelske snage nastavljaju raketirati Libanon, a kako se vidi iz Hadatha, dim se diže iznad grada nakon izraelskih udara.

24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
24sata
VOJNA ANALIZA

Tik-tak: Golemi rat se bliži, a Izrael ima babarogu od bombe! Evo zašto su u velikoj prednosti

Tik-tak, tik-tak... Sat otkucava, golemi rat na Bliskom istoku se približava, stanje se komplicira. Amerikanci nastoje držati stvari pod kontrolom. Joe Biden nalazi se u nezavidnoj poziciji, balansirajući u igri nerava između obećanja da će okončati rat u Gazi i potrebe da podrži izraelsku obranu u eskalirajućem sukobu na drugoj fronti. EU je stalo da se problem ne produbi i opet prokuljaju izbjeglice - gotovo milijune su ih već apsorbirali u proteklom razdoblju. 

Više pročitajte OVDJE.

Komentari 23