Obavijesti

News

Komentari 12

'Muškarac iz nesreće na A1 bori se za život. Nema dokumente, i dalje čekamo da se netko javi'

'Muškarac iz nesreće na A1 bori se za život. Nema dokumente, i dalje čekamo da se netko javi'

Drugi muškarac je također teško ozlijeđen, a riječ je o Osječaninu (43). On je na kirurgiji. U bolnici je i žena koja je prošla s lakšim ozljedama. Identitet preminulog muškarca još nije poznat

VIDEO

Više ljudi je ozlijeđeno, a jedan je čovjek poginuo nakon što je u utorak, u poslijepodnevnim satima, auto udario u benzinsku postaju na odmorištu 'Mosor Jug' na autocesti A1. 

Pokretanje videa...

Autom švedskih tablica zabio se u benzinsku i poginuo. Policija još ne zna tko je 00:53

- U događaju jučer, 03. rujna 2024.godine oko 17:43 sati u požaru su u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice tri osobe su ozlijeđene, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena, objavila je policija o strašnoj nesreći na odmorištu Mosor Jug.

Troje ozlijeđenih je prevezeno u KBC Split. Jutarnji list piše kako je jedan muškarac u najtežem stanju i još uvijek se bori za život, ali njegov identitet nije poznat. Zna se samo da je Hrvat.

- Čekamo da se javi netko od obitelji, jer kod pacijenta nakon nesreće nisu nađeni nikakvi dokumenti - rekli su iz KBC-a za Jutarnji.

Drugi muškarac je također teško ozlijeđen, a riječ je o Osječaninu (43). On je na kirurgiji. U bolnici je i žena koja je prošla s lakšim ozljedama. Identitet preminulog muškarca još nije poznat.

Pokretanje videa...

Požar na benzinskoj pumpi na autocesti A1 odmorište Mosor 00:34
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'
DRAMA U OSIJEKU

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'

Kako nam javljaju čitatelji, na terenu je puno vatrogasaca, a na mjestu koje gori su skladišta GLS-a, Lagermaxa i još dosta drugih firmi