Obavijesti

News

Komentari 0

Mostar uvodi izravne letove za Istanbul od sljedeće godine? 'Želimo iskoristiti ovu priliku!'

Mostar uvodi izravne letove za Istanbul od sljedeće godine? 'Želimo iskoristiti ovu priliku!'

Ravnatelj Zračne luke Mostar Marko Đuzel potvrdio je da se s turskim niskotarifnim avioprijevoznikom Pegasusom duže vrijeme vode pregovori o uspostavi zrakoplovne linije između Istanbula i Mostara od sljedeće godine

VIDEO

Vlasti Republike Turske, niskotarifnog avioprijevoznika Pegasusa i Grada Mostara najavile su uspostavu zrakoplovne linije između Istanbula i hercegovačkoga središta, objavljeno je nakon sastanka održanog u Mostaru. 

- Želimo iskoristiti priliku i zajednički raditi na ovome projektu - rekao je pomoćnik ministra prometa i infrastrukture u Vladi Turske Enver Iskurt. Istaknuo je kako je ovo ministarstvo zainteresirano za povezivanje Mostara i Istanbula. 

Ravnatelj Zračne luke Mostar Marko Đuzel potvrdio je da se s turskim niskotarifnim avioprijevoznikom Pegasusom duže vrijeme vode pregovori o uspostavi zrakoplovne linije između Istanbula i Mostara od sljedeće godine. 

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić najavio je kako grad želi biti partner u povezivanju s Istanbulom smatrajući to strateški važnim. 

Grad Mostar i Hercegovačko-neretvanska županija subvencioniraju više letova iz mostarske zračne luke koja ove godine bilježi značajan oporavak. Do kraja srpnja ostvaren je veći promet nego tijekom cijele sljedeće godine. 

Đuzel je rekao da Zračna luka Mostar nastoji povećati broj svojih destinacija na deset do 2025. godine. Iz ove zračne luke se može letjeti za Zagreb, Beograd, Rim, München, Veronu i Bari. Letovi za Zagreb i Beograd odvijaju se tijekom cijele godine.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'
DRASTIČNA PROMJENA

Vakula upozorio: 'Zagreb čeka nešto što dosad nikada nismo zabilježili u povijesti mjerenja!'

Na Alpama će biti snijega, siguran je, a vrlo vjerojatno ne samo austrijskim i talijanskim nego i slovenskim. Nije isključeno ni da na Zavižanu padne koja pahulja snijega

UŽIVO Mura, Drava i Dunav će sljedećih dana znatno porasti. U Zagrebu se izlila Sava iz korita
CIKLONA BORIS

UŽIVO Mura, Drava i Dunav će sljedećih dana znatno porasti. U Zagrebu se izlila Sava iz korita

Cijela Europa je na udaru ciklone Boris. Diljem Hrvatske pada obilna kiša i puše snažan vjetar. Kiša je u nekim mjestima poplavila podrume, na moru su snimljene pijavice, dio prometnice je bio pod vodom...
Šefica u Lutriji  dobila stan na lutriji i radi s nećakom, snahom, bratom i suprugom u Lutriji
KUGLICE SU IM SE POSLOŽILE

Šefica u Lutriji dobila stan na lutriji i radi s nećakom, snahom, bratom i suprugom u Lutriji

Plus+ Hrvatska lutrija kaže da bez ograničenja zapošljavaju rodbinu zaposlenika, što je, dodaju, često i praksa u toj firmi