Obavijesti

News

Komentari 9

Matanić je okrivio Zagorca za ubojstvo Ive Pukanića?

Matanić je okrivio Zagorca za ubojstvo Ive Pukanića?
1

Istražni sudac Specijalnog suda u Beogradu ovog je tjedna ispitao Roberta Matanića. Za ubojstvo Pukanića navodno je optužio Vladimira Zagorca

VIDEO

Istražni sudac Specijalnog suda u Beogradu, koji je ovoga tjedna u Zagrebu ispitao osumnjičene zbog ubojstva Ive Pukanića, navodno je u Srbiju donio novi detalj. Kako tvrdi beogradski Press, pozivajući se na izvore bliske istrazi, jedan od osumnjičenika, Robert Matanić, za ubojstvo vlasnika Nacionala optužio je Stanka Subotića Caneta i Vladimira Zagorca!? Srpski novinari tvrde da je Matanić sucu izjavio da su Pukanića ubili Željko Milovanović i Bojan Gudurić, a da ih je angažirao Slobodan Đurović Kardinal, koji je narudžbu za ubojstvo navodno primio od Zagorca.
- Ovo mi je stvarno prva informacija da je netko za ubojstvo Pukanića optužio mog klijenta, no to je i teza koju je davno plasirao Nacional. Zagorec nikada nije bio u sukobu s Pukanićem, bez obzira na sve što su njegovi novinari o njemu pisali. Zagorec i Pukanić nisu imali dodirnih točaka - rekao nam je Zagorčev odvjetnik Zvonimir Hodak. Dodao je i da policija nikada sa Zagorcem nije razgovarala vezano uz ubojstvo Ive Pukanića. Srpski Press još navodi kako je Matanić izjavio da je iz priče s Đurovićem shvatio da je naručitelj ubojstva Stanko Subotić Cane, koji je Pukaniću navodno poručio da se ne šali s njime. Matanić je pitao Slobodana Đurovića i zašto žele ubiti Pukanića, te da mu je on navodno odgovorio da se zamjerio mnogima, pa i Canetu, ali i Zagorcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio