Želju da postane elitno odredište ugostitelji na Hvaru su shvatili kao poziv da nabiju cijene do maksimuma. Dubrovnik je zasada ipak najskuplji
LUDE CIJENE: Na Hvaru hamburger stoji 90 kuna
DA BISTE SE SUNČALI TREBA PLATITI NAJMANJE 300 KUNA
KILOGRAM NEKTARINA STOJI ČAK 25 KUNA
Kilogram domaćih nektarina na Hvaru stoji 25 kuna, a za breskve treba izdvojiti 20 kuna. Crno hvarsko grožđe stoji 25 kuna kilogram, rajčica 12 kuna, paprika 10 i šljive 20 kuna.
SENDVIČ ZA 25, A KOMAD PIZZE 30 KUNA
Kilogram domaćih nektarina na Hvaru stoji 25 kuna, a za breskve treba izdvojiti 20 kuna. Crno hvarsko grožđe stoji 25 kuna kilogram, rajčica 12 kuna, paprika 10 i šljive 20 kuna.
SENDVIČ ZA 25, A KOMAD PIZZE 30 KUNA
MAKARSKA: U HOTELU GOVEĐI ODREZAK STOJI 250 KUNA
DUBROVNIK: BAKLAVA 75 KUNA, CAPUCCINO 18, OMLET 35 KUNA
POREČ: PAPRIKE NA TRŽNICI PET PUTA SKUPLJE NEGO U TRGOVINI
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku