Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

B.L.Devín
LOVCI? Njihove žrtve, osim njihovih žena, familija i životinja koje ubijaju iz zabave su nebitne u ovom slučaju. Lovci su dakle gomila osoba uglavnom sa viškom kila (blago rečeno) i ljubitelja kapljice u koje bezalkoholna pića ne spadaju a . koji se okupe s vremena na vrijeme da bi imali razlog za još par gajbi piva, par demižona vina i pokoju litru rakije ili druge žestice,, i da se maknu od svojih supruga koje od njih ionako nemaju nikakve koristi, Niti su imale! Oni (lovci) imaju tendenciju ispoljavanja izuzetne hrabrosti pogotovo kad se ide u lov prepelice,fazane,zečeve,miševe,krtice...Lisice već spadaju u opasne životinje tako da je za njih potrebna izuzetna psiho-fizicka sprema i puna ratna oprema..A kad bi ne dao Bog išli u lov na Bizone, to bi najvjerojatnije išli sa tenkovima, ili barem sa BOV-ima (borbena oklopna vozila)
blacknight
svasta
da
lovci su iskompleksirane kukavice. BTW, napisao sam još toga o lovcima, ali neće da mi objavi... da li imaju algoritam koji prepoznaje nepoćudne riječi???
Korísníčko íme
@doctor antun, imaju, probaj napisati naziv životinje sa sličice: 🐑
ax
jbt, stvarno ne da da se napiše o.v.c.a bez ovih točkica 🤦🏻‍♂️
kr
to sa slike je Korísníčko íme
perijeleti
bizon je puno pametniji od tebe
od
@B.L.Devin sve potpisujem ali jedino bih dodao da mislim da njihove žene ne gube nego dobijaju(one koje su snalazljivije), znam par slučajeva..
od
I da..karabine bih zabranio, samo dvocijevka,luk i strijela i eventualno pištolj velikog kalibra(kao i SAD). Pa se ti majstore prišuljaj divljači,budi lovac u Prikaži još ↓
Art Clown
hjk
Art Clown
Nego, ajde ti meni objasni što su svakodnevni komentatori na portalu, i kakve koristi od njih, osip pravljenja pametnih i prodavanja magle ?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .