Obavijesti
komentari
Lepoglavski hitovi: Okorjeli robijaši ludi su za krimićima
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Koje čudo, usavršavaju ljudi zanat. Sjećate li se jedne emisije prije par godina kada je gost bio provalnik iz, čini mi se, Metkovića? Čovjek je odležao 10 godina zbog provale u banku, ne sjećam se više je li bila oružana. Pa izišao na slobodu. Desilo se da su službenici banke tamo nehotice zaključali sef a ključ ostao unutra. Dan isplate plaća, a do para ne mogu. Direktor banke zvao stručnjake iz ZG, oni tražili dva dana i mislim 200.000 kuna, s tim što moraju eksplozivom raznijeti vrata sefa. Pa se čovjek sjetio stručnjaka iz mjesta i pozvao ga da izvidi situaciju. On veli "pogledao sam vidio da mogu otvoriti svojim finim alatom za 15 minuta i zatražio pola tog iznosa, 100.000 kuna. Direktor pristao. Uzmem ja alat, fino otvorim, držim vrata i kažem direktoru Daj sto tisuća. On veli a ne može tako, pa trebalo ti samo 15 minuta, puno je to. Oš ti platit, pitam ja? Neću toliko kaže on meni. A ja lipo zalupim nazad vrata sefa i ona se opet automatski zaključaju. Pa je zvao one svoje stručnjake, čekao dva dana i platio dvjesto tisuća". Onda je obrazložio da je on kaznu društvu pošteno odradio, u ćorki zanat doradio u finesama i sad može pošteno zarađivati za život. Ali mu ne daju lopovski bankari. Dakle i voditelj, i gosti u studiju i valjda svi mi pred ekranom smo se pokidali od smijeha. Lik je legenda, smiren i gospodin. A vjerujem da sad operira na veliko, nadam se ipak legalno.
pa
i ja sam gledao taj film zove se Pljacka treceg rajha!...hahaha
Dk
Nije bio film, čovjek je bio gost u kontakt emisiji, moram malo pretražiti po internetu. Likom i djelom, imenom i prezimenom.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .