Obavijesti

News

Komentari 18

Policija objavila fotke: Učiteljica predatorica kupuje učeniku (15) remen. Nakon toga ga vodi kući

Policija objavila fotke: Učiteljica predatorica kupuje učeniku  (15) remen. Nakon toga ga vodi kući
8

Učiteljica matematike Rebecca Joynes (30) dobila je šest i pol godina zatvora jer je iskoristila učenike, s jednim je i zatrudnjela. Branila se da je izašla iz dugogodišnje veze te da joj je godila pažnja

VIDEO

Zlorabili ste povjerenje dječaka i iskoristili položaj kako biste zadovoljili svoju seksualnu potrebu, rekao je sudac Rebecci Joynes (30) u slučaju koji je šokirao Veliku Britaniju. 

Učiteljicu matematike je osudio na šest i pol godina zatvora jer je spavala s dvojicom učenika, obojica su u to vrijeme imala 15 godina, a s jednim je dobila i dijete. Suspendirali su je u listopadu 2021. nakon što se saznalo da je zavela učenika. Na sudu su pokazali policijske fotografije nadzornih kamera na kojima su učiteljica i dječak u jednoj trgovini. Ona mu kupuje Guccijev remen od 400 eura i nakon toga ga odvodi u stan gdje su imali odnose. Tu su je već suspendirali i počeli istraživati, ali ona je, dok je trajala istraga, potom zavela drugog 15-godišnjaka s kojim je zatrudnjela.  O djetetu se brine otac žrtve. 

- Izašla sam iz dugogodišnje veze, bila sam usamljena i godila mi je pažnja - branila se učiteljica predatorica, ali sudac nije imao milosti. 

Pogledajte trenutak uhićenja

Resetirala mobitel i pokušala zavarati policiju

Na suđenju su prikazane i poruke koje je učiteljica izmjenjivala s učenicima kao i trenutak uhićenja kad su joj upali u stan i rekli za što je terete.

- Jeste li vi ozbiljni? - odgovorila im je, nakon čega su joj stavili lisice i odveli u pritvor. 

Sad su prvi put prikazali i fotografije s nadzornih kamera i trenutak kad učiteljica kupuje 15-godišnjaku Guccijev remen. Na slikama se vidi kako dječak bira remen dok ona stoji sa strane s prekriženim rukama i smješka se.

Učiteljica dobila 6 i pol godina zatvora zbog seksa s učenicima. Plakala na sudu: 'Jeste ozbiljni'
Učiteljica dobila 6 i pol godina zatvora zbog seksa s učenicima. Plakala na sudu: 'Jeste ozbiljni'

Nakon što je kupila remen, odvela ga je u stan i dvaput su imali odnose. Kad je saznala da je istražuju, resetirala je mobitel na tvorničke postavke, ali istražitelji su ipak uspijeli doći do poruka koje je preko Snapchata slala dječacima.

Dan prije uhićenja planirala je spoj s dječakom, kupila je vino, rasula latice po stanu i pripremila seks igru i tajnu poruku koju je sakrila negdje u stanu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Potresna ispovijest za 24sata: 'Moja kći ostala je bez mame u poplavi. Supruga je bila trudna'
EKSKLUZIVNO: DETALJI TRAGEDIJE U BiH

Potresna ispovijest za 24sata: 'Moja kći ostala je bez mame u poplavi. Supruga je bila trudna'

Ajla je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a iza sebe je ostavila kćerku Dalalu (5): 'Mala se spasila, a kako, to samo dragi Bog zna. Bila je sva krvava i teško ozlijeđena', rekao je suprug Dino
Ulica koja je jučer potopljena u Podgori za vrijeme Austro-Ugarske bila je - bujični potok!
FOTO: STRAŠNA NEPOGODA

Ulica koja je jučer potopljena u Podgori za vrijeme Austro-Ugarske bila je - bujični potok!

Spoj prirodnih nepogoda i loših infrastrukturnih rješenja doveo je do ozbiljnih posljedica za stanovnike Podgore